Ο Πατούλης συναντάει την εντυπωσιακή Έλενα Ράπτη και τα φλας παίρνουν φωτιά! [εικόνες]

Συνάντηση… κορυφής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου με πρωταγωνιστές την εντυπωσιακή Έλενα ράπτη και τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη.

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής

κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, συνάντησε τον κ. Πατούλη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο Γιώργος Πατούλης για την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» από την Έλενα Ράπτη, η οποία του παρουσίασε τα εργαλεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη επιθυμεί τη συνεργασία της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με την ΚΕΔΕ, προκειμένου να γίνει ευρέως γνωστό το μήνυμα για την πρόληψη και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου από τη μεριά του είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και αν σκεφτούμε πως την ενημέρωσή του ανέλαβε η Έλενα Ράπτη, σίγουρα ο σκοπός θα επιτευχθεί!

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους δεν περνούν απαρατήρητοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους τους οποίους θα κατανοήσετε μόλις δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Πώς σας φαίνονται;

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ο Πατούλης συναντάει την εντυπωσιακή Έλενα Ράπτη και τα φλας παίρνουν φωτιά! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα