«Ο Παντελίδης πρέπει να ήταν σε κωματώδη κατάσταση» – Διδάκτωρ αναλύει τις συνθήκες του δυστυχήματος

14:26 7/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αποδεικνύουν την υπερβολική ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια και ακόμα περισσότερες αντιδράσεις.

Τα 2,72 γραµµάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίµατος που βρέθηκαν στο αίμα του είναι µία από τις µεγαλύτερες ποσότητες που έχουν καταγραφεί ποτέ, όχι µόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη ολόκληρη, αποδεικνύοντας

πως ο αγαπημένος τραγουδιστής βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, γεγονός που κάνει την οικογένειά του να πιστεύει πως δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης.

Ο διδάκτωρ Παθολογίας του Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναστάσιος Σποντιδέας, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, δίνοντας τη δική του εξήγηση και οπτική για τις συνθήκες του δυστυχήματος: «Πιστεύω ότι τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα. Είναι εγκληματικό», τόνισε.

Όσο για την υπερβολική ποσότητα αλκοόλ; Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάνω από 15 φορές υψηλότερο από το επιτρεπτό. Τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά που το άτομο θα έπρεπε να είναι σε κωματώδη ή ημικωματώδη κατάσταση»…

The post «Ο Παντελίδης πρέπει να ήταν σε κωματώδη κατάσταση» – Διδάκτωρ αναλύει τις συνθήκες του δυστυχήματος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα