Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε ρομπότ! Πόσα θα πληρώνατε για να την αποκτήσετε; [βίντεο]

13:26 7/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένας σχεδιαστής από το Χονγκ Κονγκ αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να κατασκευάσει ένα άκρως… ερωτικό ρομπότ.

Στα 42 του χρόνια ο Ρίκι Μα αποφάσισε να επενδύσει περίπου 50.000 δολάρια για την δημιουργία ενός ανθρωποειδούς με την όψη ενός αστεριού του Χόλιγουντ που δεν είναι άλλο από την εκπληκτικής ομορφιάς Σκάρλετ Γιόχανσον.

Αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια ήταν η ηθοποιός που τον ενέπνευσε, η μεγάλη ομοιότητα του ρομπότ με την

ονομασία «Mark 1», με τη Σκάρλετ καθιστά σαφές το γεγονός για ποια επρόκειτο. Ο Μα, ο οποίος δηλώνει παθιασμένος με τα ρομπότ από παιδί, είπε πως δέχτηκε σκληρή κριτική όσο κατασκεύαζε το ρομπότ του.

«Ήθελα να κατασκευάσω ένα ρομπότ αλλά κατά την διάρκεια της δημιουργίας του πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: «Είσαι ηλίθιος; Αυτό κοστίζει πολλά λεφτά. Τουλάχιστον ξέρεις πως να το κάνεις; Είναι πάρα πολύ δύσκολο» και άλλα παρόμοια», δήλωσε ο Ρίκι σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι έπρεπε να το κάνω όταν ο χρόνος ήταν ο κατάλληλος. Δεν θα το μετανιώσω», κατέληξε ο ίδιος για το πρότζεκτ του.

The post Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε ρομπότ! Πόσα θα πληρώνατε για να την αποκτήσετε; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα