Ο Πάνος Καμμένος βλέπει αδυναμία της κυβέρνησης και εκλογές το φθινόπωρο

17:22 5/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την οικονομική κατάσταση βλέπει ο Πάνος Καμμένος, με αποτέλεσμα να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν εκλογές το φθινόπωρο. Αυτό τουλάχιστον είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ,

ο κ. Καμμένος, έκανε επίσης λόγο για «δικαίωση από το δικαστήριο στην διαμάχη με τον Αντρίκο Παπανδρέου» και πρόσθεσε ότι «πλέον μιλάμε για ανάγκη εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο». Τέθηκαν επίσης επί τάπητος οι πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το κόμμα το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο κ. Καμμένος τόνισε με έμφαση την ανάγκη θερινής εξόρμησης των βουλευτών και των στελεχών στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης, συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, έγινε μια ανασκόπηση καθώς και εκτίμηση των δεδομένων που υφίστανται, και η επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με αντικείμενο την εκλογή των θεσμικών οργάνων του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα