Ο ΟΣΕ μας πάει διακοπές – Πακέτα χειμερινών εξορμήσεων σχεδιάζει η εταιρεία

Σε μία προσπάθεια αύξησης της κίνησης των επιβατών της προχώρησεη ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία ανακοίνωση ειδικά δρομολόγια με προορισμό χειμερινούς προορισμούς,συνοδευόμενα με ειδικά πακέτα χιονοδρομικού τουρισμού.

Από το τέλος Δεκεμβρίου ή τις αρχές Ιανουαρίου η εταιρεία θα ξεκινήσει την προσφορά ολοκληρωμένων εκδρομών σε χιονοδρομικά κέντρα δίνοντας τη δυνατότητα

στους επιβάτες να αγοράσουν «πακέτο», στο οποίο εκτός της σιδηροδρομικής μετακίνησης θα περιλαμβάνονται το εισιτήριο για το χιονοδρομικό, η οδική μετακίνηση από και προς τον σταθμό του τρένου και εάν το επιθυμεί ο ταξιδιώτης, το φαγητό, η διαμονή ακόμα και η είσοδος σε κοντινά μουσεία.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει από τα χιονοδρομικά κέντρα του Χελμού, του Πισοδερίου και του Παρνασσού, με τα οποία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται σε συνεννοήσεις.

Πέραν πάντως από τα μεμονωμένα πακέτα διακοπών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ετοιμάζει και πακέτα για ομάδες εκδρομέων, οι οποίοι θα πάρουν τα πακέτα διακοπών σε προνομιακές τιμές, εφόσον ο αριθμό των συμμετεχόντων πληροί τα κριτήρια πού έχει θέσει η εταιρεία.

Τέλος, εκτός από πακέτα χειμερινών εξορμήσεων σε χιονοδρομικά κέντρα, ο ΟΣΕ σχεδιάζει και «θεματικές διαδρομές» δρομολόγια δηλαδή που θα έχουν ως σταθμούς γραφικά σημεία ανά την χώρα. Έτσι, μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και των ενημερωτικών δελτίων που αποστέλλει θα ξεκινήσει την προώθηση προορισμών, όπως π.χ. της Φλώρινας, η οποία διοργανώνει κάθε Χριστούγεννα τις παραδοσιακές φωτιές, ένα από τα μακροβιότερα έθιμα της Μακεδονίας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα