Ο Ομπάμα και οι… άλλες – «Καυτά» προεδρικά τετ α τετ με το ωραίο φύλο [εικόνες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκδηλωτικότητα του Μπάρακ Ομπάμα απέναντι σε όμορφες κυρίες προκαλεί τη… γκρίνια της συζύγου του, Μισέλ.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις «καυτές» συναντήσεις που είχε κατά το παρελθόν ο Πλανητάρχης με αιθέριες αλλά και πολύ σικάτες υπάρξεις της πολιτικής και μη σκηνής, που έκαναν την Πρώτη κυρία της Αμερικής να βγάζει… καπνούς από τα αυτιά!

Το Νοέμβριο του 2012, κατά τη διάρκεια επίσημου ταξιδιού του Ομπάμα στην Ασία, συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, Γινγκλούκ Σιναουάτρα, με την οποία αντάλλαξαν ένθερμα χαμόγελα, χειραψίες και κλεφτές ματιές, με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα να έχουν την τιμητική τους.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ομπάμα-Σμιτ

Η φωτογραφία με τον Ομπάμα να θαυμάζει την καλλίγραμη Δανή πρωθυπουργό, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ που δοκίμασε τα νεύρα της Μισέλ Ομπάμα

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ ο πρόεδρος Ομπάμα, η είδηση ότι θα δειπνήσει με την πρώτη μαύρη Μις Ισραήλ, Γιτγίς Αϊνό, αποτέλεσε πρώτη είδηση, καθώς οι κακές γλώσσες υποστήριζαν ότι η Μισέλ Ομπάμα είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως με αυτή την εξέλιξη.

Σε πάρτι που δόθηκε τον Ιανουάριο του 2013 προς τιμήν του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, η Μισέλ φέρεται να έγινε έξαλλη με την πανέμορφη ηθοποιό, Κέρι Ουάσινγκτον, όταν πλησίασε… επικίνδυνα τον Ομπάμα. Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» υποστήριξε, μάλιστα, πως η Μισέλ κυριεύτηκε από παράφορη ζήλια όταν είδε την Αφροαμερικανίδα ηθοποιό να φλερτάρει μαζί του.

Τελευταίο περιστατικό έντονου φλερτ του Ομπάμα με το ωραίο φύλο, που δοκίμασε και πάλι τα νεύρα της Μισέλ, ήταν οι φωτογραφίες του Αμερικανού προέδρου να γελά με την καλλίγραμμη Δανή πρωθυπουργό, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ και να ανταλλάσει φιλιά κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τον Μαντέλα που έκαναν και πάλι το γύρο του κόσμου.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα