Ο Ντι Κάπριο πήρε το Όσκαρ αλλά δεν… αναπαύεται – Ποια θα είναι η νέα ταινία του Σκορτσέζε στην οποία θα πρωταγωνιστεί

11:07 1/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Μετά από ένα σωρό προσπάθειες και απογοητεύσεις ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πήρε επιτέλους στα χέρια του το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ, όμως αν νομίζετε πως τώρα θα κάνει κάποιο... διάλειμμα, είστε γελασμένοι.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο Λέο έχει ήδη συμφωνήσει για τη νέα του ταινία και για μία ακόμη φορά θα

συνεργαστεί με τον Μάρτιν Σκορτσέζε σε έναν ρόλο μάλλον ασυνήθιστο, αυτόν του κακού.

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Έρικ Λάρσον «Ο διάβολος στην λευκή πόλη» που εκδόθηκε το 2003 και αφορά μία ιστορία που εξελίχθηκε στην Μεγάλη έκθεση του Σικάγο το 1893 με πρωταγωνιστές τον αρχιτέκτονα της Έκθεσης Ντάνιελ Μπούρνχαμ και τον Χ Χόλμς τον πρώτο serial killer της Αμερικής.

Ο Χολμς ήταν εκείνος που έχτισε το περίφημο «Κάστρο του εγκλήματος» κοντά στην έκθεση στο οποίο παρότι έχει αποδειχθεί πως διαπράχθηκαν 27 φόνοι, υπάρχει η πεποίθηση πως ο αριθμός των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν εκεί φτάνει τους 200.

Ο Ντι Κάπριο υπέγραψε ήδη συμβόλαιο και θα παίξει τον ρόλο του Χολμς, έναν ρόλο που οι κρητικοί θεωρούν πως θα αποτελέσει πρόκληση και για την καριέρα του ίδιου του ηθοποιού, αλλά και για το κοινό του.

Ο Χολμς περιγράφεται ως «νέος, όμορφος που κατάφερνε να πείθει τους επιχειρηματίες και να κατακτά όμορφες νεαρές γυναίκες, δύο απο τις οποίες παντρεύτηκε και μάλιστα το ίδιο χρονικό διάστημα. Είχε σπουδάσει ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, ασχολούνταν με τον υπνωτισμό, πάντα κομψός, ικανότατος ψεύτης και χειραγωγός μεγάλων επιχειρήσεων, εκτελέστηκε με απαγχονισμό όταν ήταν 35 ετών».

Ο ίδιος ο δολοφόνος, λίγο πριν εκτελεστεί είχε πει για τον εκατό του «Ναι, γεννήθηκα με τον διάβολο μέσα μου. Γεννήθηκα με το κακό να στέκεται δίπλα μου σαν σπόνσορας, δίπλα στο κρεββάτι όταν ερχόμουν στη ζωή και βρίσκεται μαζί μου από εκείνη τη στιγμή».

Το τεράστιο «κάστρο εγκλήματος» που έφτιαξε ο Χολμς στο Σικάγο είχε περισσότερα από 100 δωμάτια με τυφλούς διαδρόμους, χώρους χωρίς παράθυρα και μία μεγάλη αίθουσα με γκάζι.
Πολλές φορές ο διάσημος δολοφόνος κατέστρεφε τελείως τα σώματα των θυμάτων του κι άλλες φορές τους έβγαζε τη σάρκα και πουλούσε τα κόκαλα τους για ιατρικές μελέτες.

Ο Ντι Κάπριο μπορεί κι άλλες φορές να έχει παίξει τον «κακό», ποτέ όμως έναν πραγματικό... διάβολο. Με το Όσκαρ αγκαλιά, έχοντας πλέον κατακτήσει την «Ιθάκη» του ο Λεό δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει το «ταξίδι».

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήδη αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο πρότζεκτ των ΣκορτσέζεΝτι Κάπριο, που αν μη τι άλλο έχει όλα τα φόντα για να ... σπάσει ταμεία και γιατί όχι, να φέρει στον Λεό ένα ακόμα αγαλματίδιο. Τώρα που πήρε φόρα, ποιος τον πιάνει!

Πηγή: Telegraph

The post Ο Ντι Κάπριο πήρε το Όσκαρ αλλά δεν… αναπαύεται – Ποια θα είναι η νέα ταινία του Σκορτσέζε στην οποία θα πρωταγωνιστεί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα