Ο Μίτσελ συμπληρώνει το… παζλ του ρόστερ!

Υπό την διαδικασία... κτισίματος είναι ο Ολυμπιακός, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας πριν αναχωρήσει για την Αμερική, όπου και θα δώσει κάποια δυνατά φιλικά τεστ.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες από το koolnews.gr, ο Μίτσελ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πάρει μαζί του τους παίκτες που υπολογίζει

εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, πραγματοποιεί συνεχώς δοκιμές, προκειμένου να κατασταλάξει στην τελική 25άδα, με την οποία επιθυμεί να δουλέψουμε.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» παρακολουθεί του παίκτες που διαθέτει ανά θέση, για να είναι 100% σίγουρος για τις επιλογές του. Στον «άσο» ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία για να αποφασίσει, από την στιγμή που ο Ρομπέρτο είναι στον Ολυμπιακό, παίρνει θέση βασικού. Ο συμπατριώτης του Μίτσελ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League και κάλυψε μια πληγή, η οποία ήταν ανοιχτή τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό.

Στο κέντρο της άμυνας ο Μίτσελ υπολογίζεις ως βασικούς του Ερίκ Αμπιντάλ, Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ στα πλάνα του Ισπανού βρίσκεται και ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, στον επαναληπτικό αγώνα με την Ρουμανία στον αγώνα μπαράζ για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Σημαντικό ρόλο για τον Μίτσελ παίζει η μεσαία γραμμή, απ' όπου αναπτύσσεται όλο το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Ντελβίν Εντιγκά, – ως ρόλο αμυντικού χαφ – Παϊτιμ Κασάμι – σε ρόλο «οκταριού» με ελευθερία κινήσεων – και στον Τσόρι Ντομίνγκεζ, στον άξονα. Επίσης, ο Μίτσελ υπολογίζει στους απόντες λόγω Μουντιάλ: Γιάννης Μανιάτη και Ανδρέα Σάμαρη.

Στην επίθεση η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Ο Μίτσελ περιμένει τον Πουλίδο καθώς επίσης κι ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα, ούτως ώστε να συμπληρωθεί το παζλ στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα