Ο Μικ Τζάγκερ βρήκε τον δάσκαλό του στο κρεβάτι!

Η παντελώς άγνωστη τότε Αντζελίνα Τζολί φερόταν στον ασυγκράτητο τραγουδιστή ακριβώς όπως κι εκείνος στις 4000 ερωμένες του. Αμέσως μετά το σεξ σηκωνόταν κι έφευγε…

Για τον Μικ Τζάγκερ δεν υπήρχε τίποτα πιο ερεθιστικό από την ερωμένη ενός άλλου άνδρα και συγκεκριμένα από την ερωμένη ενός άλλου ροκ σταρ. Το απόλυτο θύμα του ήταν ο Έρικ Κλάπτον από τον οποίο ο αστέρας των Rolling Stone άρπαξε τρεις ερωμένες συμπεριλαμβανομένης της Κάρλα Μπρούνι.

Η σημερινή σύζυγος του πρώην Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, έριξε σε κατάθλιψη τον Έρικ Κλάπτον και έφερε στα πρόθυρα της απόγνωσης την Τζέρι Χολ όταν έπεσε στο κρεβάτι με τον Τζάγκερ. Δεν ήταν αυτός ο θυελλώδης έρωτας που έδωσε στον αχόρταγο εραστή το μάθημα της ζωής του (κι ας τον οδήγησε σε διαζύγιο από την Χολ με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά).

Η νέα βιογραφία για τον Μικ Τζάγκερ, δια χειρός Κρίστοφερ Άντερσεν, αποκαλύπτει πως ένα όμορφο, νεαρό και άγνωστο στη show biz μοντέλο τον έβαλε στη θέση του!

Το 1997, σε μία περίοδο που η σχέση του με την Τζέρι Χολ έδειχνε να αναζωπυρώνεται κυρίως επειδή κυοφορούσε το τέταρτο παιδί του, ο Μικ Τζάγκερ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο «Anybody Seen My Baby?». Την προσοχή τράβηξε αμέσως η έκφυλη ομορφιά ενός μοντέλου που είχε προσληφθεί για το ρόλο της στριπτιτζού. Το όνομά της ήταν Αντζελίνα Τζολί.

Πέρα από τα εξωτερικά της προσόντα, η Αντζελίνα διέθετε και κάτι σπάνιο για τον Τζάγκερ: μια μεγάλη δόση κινδύνου. «Με φοβίζει λίγο κι αυτό μ’ αρέσει», έλεγε τότε ο τραγουδιστής.

Είχε ξετρελαθεί με τα σαρκώδη χείλη, τις σκοτεινές της σκέψεις και τον χαρακτήρα που τόσο έμοιαζε στον δικό του: η Τζολί όχι μόνο ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τζόλι Λι Μίλερ αλλά είχε επίσημο εραστή τον συνάδελφό του Τίμοθι Χάτον…

Δεν ενδιαφερόταν ωστόσο καθόλου για τον Τζάγκερ.

Της τηλεφωνούσε τόσο επίμονα ώστε βαρέθηκε να τον αγνοεί και συμφώνησε να συναντηθούν στη Φλόριντα. Το Σαββατοκύριακο εκείνο άφησε την Αντζελίνα αδιάφορη και τον Μικ ανυπόμονο να το συνεχίσουν.

Τα τηλεφωνήματά του γέμιζαν καθημερινά τον τηλεφωνητή της και απέπνεαν απελπισία. Η μητέρα ενός φίλου της είχε ακούσει ορισμένα από αυτά και θυμάται πως ο Τζάγκερ μιλούσε «σχεδόν με λυγμούς».

Με κάποιον τρόπο, όμως, την κατάφερε να συναντηθούν ξανά και το ειδύλλιό τους κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια. Σε όλη αυτή την περίοδο, όμως, η Τζολί έδειχνε πως δεν τρελαινόταν κιόλας για τον Τζάγκερ. Έκανε σεξ μαζί του και σηκωνόταν αμέσως από το κρεβάτι. Έφευγε να συνεχίσει τις δουλειές της.

Αυτό ακριβώς τον είχε τρελάνει. Μια μέρα ενώ της τηλεφωνούσε για να την πείσει να τον δει, η συνομιλία τους διακόπηκε από την Τζέρι Χολ που του τηλεφωνούσε να του πει πως γεννούσε το τέταρτο παιδί τους, τον Γκάμπριελ…

Όταν η Αντζελίνα του είπε πως δεν σκόπευε να πάει να τον βρει στη Βόρεια Αμερική, ο Τζάγκερ βρήκε παρηγοριά σε ένα εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βραζιλία –πρωταγωνίστρια σε soft πορνό ταινίες- προκαλώντας την να αντιδράσει. Εκείνη

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews