Ο Μέσι έκανε δώρο ιδιόχειρη αφιέρωση στον Αλέξη Τσίπρα

«Σκούρα» τα βρήκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απέναντι σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήθελε να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του Μουντιάλ, Αργεντινή-Ολλανδία.

Κάποια στιγμή λοιπόν, όπως μεταδίδει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρ. Αρδίζογλου του εξαπολύει το πρώτο... σουτ: «Δεν μου λες, πρόεδρε, πού

θα βρεις εσύ τα λεφτά εάν γίνεις κυβέρνηση;» τον ρώτησε για να τον «στριμώξει» στην μικρή περιοχή του συνεχίζοντας: «Με τη διαφθορά πες μου τι θα κάνεις».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ό,τι έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου στον τελικό του Euro 2004, ωστόσο ο ΓΑΠ δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοιες δυσκολίες... Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει από ποδόσφαιρο ωστόσο αυτό δεν το περίμενε...

Στην συνέχεια όμως ο κ. Αρδίζογλου επέμενε:«Αυτά που είπες για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι καλά, με έπεισες, αλλά γιατί δεν τα βγάζεις και σε ανακοίνωση να τα στείλεις στα σπίτια των οπαδών της;» ρώτησε ξανά. Τη σκυτάλη την πήρε ένας άλλος ΑΕΚτζής, ο Νίκος Χρηστίδης: «Να ξέρεις, πρόεδρε, εμείς σε στηρίξαμε, αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που σου κάνουμε κριτική εάν κάνεις λάθος».

Και εκεί που ένιωθε στριμωγμένος από τις ερωτήσεις έρχεται και τον αγκαλιάζει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου του Παναθηναϊκού, ομάδα που υποστηρίζει ο πρόεδρος και η συζήτηση περιεστράφη στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Πήρε όμως και ένα δώρο. Ηταν μία φωτογραφία του Μέσι με ιδιόχειρη αφιέρωση (από αυτές που δίνει επισήμως στους VIP η Μπαρτσελόνα) και ένα κασκόλ της ομάδας που του έκανε δώρο ο επίσης παλαίμαχος Νίκος Μάλλιαρης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα