Ο Μαντέλα μετενσαρκώθηκε ήδη: Ο σωσίας του που κερδίζει φήμη χάρη στην ομοιότητα

Ο Νέλσον Μαντέλα μπορεί να πέθανε πριν από δέκα μέρες και χθες να έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία στο χωριό που γεννήθηκε, αλλά φαίνεται πως ένας άλλος «Μαντέλα» επιθυμεί να αναρριχηθεί στη θέση του, με την απίστευτη ομοιότητά του με το Μαντίμπα στα νιάτα του να είναι το ατού του.

Ο Αγιάντα Εμπατιότι είναι 37 χρονών και μοιάζει με το Νέλσον Μαντέλα τόσο, ώστε τον αποκαλούν νεαρό Μαντίμπα. Ο ίδιος δήλωσε

συγκλονισμένος από το θάνατο του ηγέτη της Νοτίου Αφρικής και είπε πως έχει σκοπό να τον διατηρήσει ζωντανό μέσω της εικόνας του.

«Θα είμαι αυτός που θα υπενθυμίζει. Οι άνθρωποι θα με δείχνουν στα παιδιά τους και θα λένε "Αυτός είναι ο Μαντέλα"». Ο ίδιος συνειδητοποίησε την ομοιότητα στα 17 του όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μαντέλα και από τότε το εκμεταλλεύτηκε. Ίδρυσε εταιρεία με την επωνυμία Young Madiba Productions, ασχολήθηκε με την υποκριτική και έκανε περιοδεία σε Ευρώπη και Αφρική.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι είχε πάει σε οντισιόν πριν από δέκα χρόνια για να υποδυθεί το Μαντέλα στο Long Walk to Freedom και κέρδισε το ρόλο, γι΄αυτό δηλώνει έκπληκτος που τελικά τον πήρε μετά από τόσα χρόνια ο Ίντρις Έλμπα.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα