Ο Λεβαδειακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ

Με έκπληξη ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό 2015 στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Λεβαδειακός έφυγε με νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Μια σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, δεύτερη συνεχής εκτός έδρας επί της Ένωσης και τρίτη στην ιστορία των Βοιωτών με τους «κιτρινόμαυρους», που φέρει τον Λεβαδειακό στην έκτη θέση της κατάταξης, πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι

φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς, όταν μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Ανέστη, για να «απαντήσει» η ΑΕΚ στο 10΄ με διπλή ευκαιρία, όταν ο Τσιντώτας απέκρουσε αρχικά το μακρινό σουτ του Γκάλο και στη συνέχεια επενέβη και στην προσπάθεια του Τζεμπούρ.

Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄, με ακόμη ένα γκολ του Γιόχανσον που νίκησε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Αραβίδη, τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των «πράσινων».

Ο Σουηδός μέσος σκόραρε μάλιστα ακόμη ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πάλι με κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ, ενώ στο 60΄ συνέβη το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά ήταν οφ σάιντ.

Τελικά ο Λεβαδειακός έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη μέσα σε ένα οκτάλεπτο. Στο 62΄ και σε γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΚ ο Ανέστης έκανε τραγική έξοδο και ο Τριποτσέρης πλάσαρε σε άδεια εστία για το 1-1, σκοράροντας ύστερα από 128 αγώνες στην καριέρα του.

Το κακό για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο 70΄, όταν ο Κολοβέτσιος έχασε την μπάλα από τον Μάντζιο, που πέρασε τον Άρθο και «έσπασε» την μπάλα στον Ντομοβίτσκι, ο οποίος έγραψε με πλασέ το σπουδαίο 1-2 για τον Λεβαδειακό.

The post Ο Λεβαδειακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα