Ο γιος του Σόρος το… πουλάει το σπίτι – Το παλάτι που διαθέτει και γήπεδο μπάσκετ!

Πωλητήριο έβαλε ο γιος του Τζορζ Σόρος, Γκρέγκορι στη βίλα του στο Μανχάταν, η οποία διαθέτει γήπεδο μπάσκετ στον τελευταίο όροφο.

Το παλάτι αυτό το οποίο μάλιστα αγόρασε πριν ακριβώς από τρία χρόνια βγαίνει στο σφυρί και κοστολογείται κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σόρος πουλά την έπαυλη μόλις 100 ευρώ περισσότερο από όσα το πλήρωσε, οπότε δεν φαίνεται να χάνει ούτε ευρώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα ακινήτων που έχει εξουσιοδοτηθεί να ολοκληρώσει την πώληση.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από ένα ζευγάρι της εταιρίας HGTV τον Ρόμπερτ και την Κόρτνεϊ Νόβογκρατς, οι οποίοι το αγόρασαν

πριν το ανακαινίσουν το 2004 για 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Η κατά μέσο όρο πώληση κάθε σπιτιού στην περιοχή «Μικρή Ιταλία» (Little Italy) του Μανχάταν είναι 3.500.000 ευρώ.

Το σπίτι έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με βενετσιάνικα στοιχεία τόσο στους τοίχους όσο και στα μπαλκόνια τα οποία είναι κατασκευασμένα από χοντρό γυαλί. Διαθέτει πέντε ορόφους 5.700 συνολικά τετραγωνικών.

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του σπιτιού είναι ένας θόλος από συρματόπλεγμα στον τελευταίο όροφο που στεγάζει ένα γήπεδο μπάσκετ.

Σε αντίθεση με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα του, ο Γρέγκορι Σόρος συνηθίζει να είναι αποτραβηγμένος από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γκρέγκορι είναι γιος του Τζορτζ Σόρος από τη δεύτερη σύζυγό του, τη Σούζαν Γουέμπερ.

Δείτε το παλάτι του γιου του Τζορτζ Σόρος που πωλείται…

Keywords
Τυχαία Θέματα