Ο Έλβις έστειλε τον φάκελο – δηλητήριο στον Ομπάμα – Συνελήφθη και κρατείται

Στα χέρια των αμερικανικών Αρχών, βρίσκεται ο άντρας που φέρεται να έστειλε τα γράμματα στον Πρόεδρο της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα, καθώς και στον Γερουσιαστή Ρότζερ, τα οποία περιείχαν τη φονική ουσία, με όνομα «ρικίνη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέσα της χώρας, ο κατηγορούμενος, Κέβιν Κέρτις, είναι αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό, λόγω της αγάπης του προς τον Έλβις, τον οποίο και μιμείται.

Μάλιστα, το διαδίκτυο, είναι γεμάτο από δικά του βίντεο, στα οποία τραγουδά και χορεύει τα τραγούδια του αγαπημένου του καλλιτέχνη. Επίσης, πολλές φορές,

τον έχουν δει να κυκλοφορεί με τα ανάλογα ρούχα, ενώ φέρει και τις χαρακτηριστικές φαβορίτες του γόη τραγουδιστή.

Επίσης, έχει κερδίσει τη δεύτερη θέση σε διαγωνισμό στίχων, το 2002. Εργάζεται ως επιστάτης σε εταιρεία καθαριότητας, ενώ, όπως δηλώνουν οι συνάδελφοί τους, πολλές ήταν εκείνες οι φορές που τους έλεγε ότι έχει «πληροφορίες εκ των έσω», για διάφορα κυβερνητικά ζητήματα.

Tέλος, είναι γνωστός ακόμη και στις διαδικτυακές κοινότητες, αφού, έχει ασκήσει μεγάλη κριτική για την κατάσταση των νοσοκομείων του Μισισιπή, αλλά και προς τον τους επικεφαλής της πολιτείας για φερόμενα εγκλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα