Ο «Γιώργος» του Πάνου Καμμένου και οι δυο άνθρωποι του Μεϊμαράκη

Aπό το απόγευμα της Παρασκευής την πιάτσα (που είναι φιλομαθής, ως γνωστόν) απασχολούν δυο θέματα: ποιος είναι αυτός ο Γιώργος, την υπουργοποίηση του οποίου φέρεται να ζητά επιμόνως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Τι απάντησε ο Πάνος Καμμένος σε αυτές τις οχλήσεις; Ο Υπερκοριός έχει τις απαντήσεις. Όπως «έπιασαν» οι κεραίες μου, ο επίμαχος Γιώργος είναι ένα προβεβλημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ, το οποίο είχε πολύ συχνό στασίδι στις τηλεοράσεις ως εκπρόσωπος του κόμματος της Χαροκόπου και

ο οποίος πολιτευόταν σε μεγάλη περιφέρεια.

Πλην όμως, καίτοι βγήκε πρώτος σε σταυρούς τον Ιανουάριο, δεν κατάφερε να εκλεγεί, γιατί το κόμμα του δεν έπιασε το εκλογικό όριο στην εν λόγω περιφέρεια. Ποια η σχέση του με τον Γιαννακόπουλο; Χρονολογείται από παλιά, όταν ακόμα βρισκόταν στο μισθολόγιο του ισχυρού φαρμακοβιομήχανου. Και μάλλον αυτή η σχέση άντεξε στον χρόνο. Όσο για τα sms του Πάνου Καμμένου, συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έλεγε πως «θα τρίβετε τα μάτια σας» και εξηγεί πως σκόπιμα δεν τα κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Οι δύο άνθρωποι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που βγαίνουν μπροστά
Ανθρώπους του Απόστολου Τζιτζικώστα είχαμε δει στα μίντια. Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από μόνοι τους μιντιακές περσόνες, με αποτέλεσμα να έχουν συχνή παρουσία στα ΜΜΕ. Από την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη όμως ποιοι θα πάρουν το βάρος της εκπροσώπησης του προέδρου του κόμματος;

Δύο ονόματα θα ακούμε από εδώ και στο εξής συχνότερα. Το πρώτο είναι του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ είναι ένας από τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και-αν μπορούμε να κάνουμε έναν συριζαϊκό προσδιορισμό- ο Νίκος Παππάς της λεωφόρου Συγγρού. Τον ακούσαμε το μεσημέρι της Κυριακής να μιλά στον Real FM και να αποκρούει τις κατηγορίες του Απόστολου Τζιτζικώστα περί προσχηματικής πρόσκλησης των άλλων υποψηφίων προέδρων στο συνέδριο του ΕΛΚ στη Μαδρίτη.

Τον ακούσαμε και τη Δευτέρα στον ΒΗΜΑ FM να μιλά για την ανάγκη ενότητας της ΝΔ και να προβλέπει ακόμα και επικράτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον πρώτο γύρο. Να σας θυμίσω ακόμα πως ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου είναι και ο εκπρόσωπος της πλευράς Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ. Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο πρώην βουλευτής Ροδόπης και αμιγώς καραμανλικός (ίσως από τους λίγους που ξέρουν πραγματικά τι σκέφτεται ο Κώστας Καραμανλής) πήγε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Μαδρίτη και προαλείφεται για γραμματέας του κόμματος, μιας και, αν εκλεγεί ο κύριος Μεϊμαράκης, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μετρά…δευτερόλεπτα.

Συν τοις άλλοις, βγαίνει και μπροστά για την υποψηφιότητα του κυρίου Μεϊμαράκη. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο συνήθως καλά πληροφορημένο Larissanet, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα μιλήσει σε εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής, κάτι που επιβεβαιώνει ο Υπερκοριός μετά από τα σχετικά…τηλέφωνα που έπεσαν στην πόλη της Λάρισας.

Όπως μου έλεγε μάλιστα και τοπικό στέλεχος που ξέρει τον κάμπο σαν την τσέπη του, στο πρόγραμμα επισκέψεων του Βαγγέλη Μεϊμαράκη η Λάρισα έχει σημειωθεί ήδη. Για τα μέσα Νοεμβρίου μάλλον. Ως προς το υπόλοιπο team Μεϊμαράκη; Η Πηνελόπη Γαβρά τρέχει με το γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο Σωτήρης Κορομάντζος (διευθυντής του γραφείου του) είναι πάντα στο πλευρό του, ενώ το ιδεολογικό-πολιτικό πλαίσιο, στο οποίο κινείται ο πρόεδρος της ΝΔ επιμελείται ο Γιάννης Χατζής. Υπάρχουν σαφώς και άλλα πολλά μέλη της ομάδας και φυσικά και από τη νέα γενιά της ΝΔ. Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης στηρίζει αναφανδόν Μεϊμαράκη.

The post Ο «Γιώργος» του Πάνου Καμμένου και οι δυο άνθρωποι του Μεϊμαράκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα