Ο εισαγγελέας του Κορυδαλλού απαγόρευσε τη μεταμεσονύκτια βόλτα των χρυσαυγιτών στη Βουλή

Αρνητική ήταν η απάντηση του εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού στο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής να τους δοθεί ειδική άδεια ώστε να προσέλθουν στη Βουλή τα μεσάνυκτα της Παρασκευής προκειμένου να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση

από το Κοινοβούλιο.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας (έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τον περασμένο Μάρτιο) ζήτησαν ειδική άδεια για να παραστούν στην τριήμερη διαδικασία και φυσικά να ψηφίσουν.

Το αίτημα των βουλευτών εξετάστηκε από τον εισαγγελέα, ο οποίος και τάχθηκε κατά της μεταγωγής τους στην Βουλή και το απέρριψε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο αίτημα δεν έχουν υποβάλλει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι προφυλακισμένοι σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα.

The post Ο εισαγγελέας του Κορυδαλλού απαγόρευσε τη μεταμεσονύκτια βόλτα των χρυσαυγιτών στη Βουλή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα