Ο Μπεν Άφλεκ λύνει την σιωπή του – Τι είπε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον για τον ρόλο του ως Μπάτμαν [βίντεο]

Ο Μπεν Άφλεκ δείχνει καταενθουσιασμένος που θα φορέσει την κάπα του Μπάτμαν και προσπαθεί να αγνοεί τα όσα διαβάζει στο διαδίκτυο για τη συμμετοχή του.

«Είναι απίθανο φίλε. Είμαι ενθουσιασμένος. Με πήραν στο τηλέφωνο και μου είπαν αν ήθελα να το κάνω. Είπα, "δεν είμαι και εικοσιπεντάρης, είστε σίγουροι;" Αλλά μου είπαν "έλα να μιλήσουμε και να σου δείξουμε τι ετοιμάζουμε". Ο Ζακ Σνάιντερ έχει απίστευτη οπτική για την ταινία. Εννοείται ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε

ο Κρίστιαν (Μπέιλ) – αυτές οι ταινίες ήταν φοβερές. Ο Ζακ θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό διατηρώντας όμως την επαφή με αυτό το ύφος», δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ στον Τζίμι Φάλον και συνέχισε:

«Σκέφτηκα ότι ήταν απίθανη ιδέα και είπα ότι θέλω να το κάνω. Ξέρω πώς να το χειριστώ. Οι άνθρωποι απ' το στούντιο ήταν ενθουσιασμένοι και το κανονίσαμε. Μου είπαν "κοίτα, μπορεί τα πράγματα να είναι ζόρικα με τον κόσμο” και μου έδειξαν παραδείγματα αντιδράσεων του κοινού στις επιλογές ηθοποιών για τις ταινίες Μπάτμαν, που τελικά τα πήγαν μια χαρά στους ρόλους τους. Τα σχόλια ήταν του τύπου "σκοτώστε τον!" Και για κάποιον που ήταν φοβερός. Δεν μπορείς να λες κάτι πριν βγει η ταινία. Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις τότε, αλλά ποια είναι η γνώμη σου όταν κυκλοφορήσει». Σκέφτηκα όμως “μεγάλο παιδί είμαι, μπορώ να αντέξω τα πάντα”. Μου είπαν να μην ανοίγω για μερικές μέρες το Ίντερνετ, αλλά αισθάνθηκα ότι, ok, μπορώ να διαχειριστώ τα όποια σκατά. Άνοιξα το πρώτο σχόλιο κι έγραφε "OXIIIIIIIIIIIIIII!" και λέω, την πατήσαμε, θα γίνουμε τώρα σαν τους Λουδίτες…»

Keywords
Τυχαία Θέματα