Θρήνος για τον χαμό του 34χρονου στο Κερατσίνι – Πλήθος κόσμου στο σημείο δολοφονίας του [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας, τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην περιοχή του Κερατσινίου, του άτυχου 34χρονου, Παύλου Φύσσα, ενώ πλήθος κόσμου από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου νέου.

Η εν ψυχρώ δολοφονία - λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπροστά στα μάτια έκπληκτων θαμώνων καφετέριας επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 - έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία. Τα σωματεία του Πειραιά με κοινή τους ανακοίνωση κάλουν λόγο "εγκληματίες της Χρυσής

Αυγής" κάτι που αν και το κόμμα των ακροδεξιών αρχικά αρνήθηκε στην συνέχεια ο ίδιος ο δολοφόνος του 34χρονου ομολόγησε και παραδέχθηκε πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στις 5:30 το απόγευμα τα σωματεία έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και καταδίκης αυτών των φαινομένων στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη. Ενώ αυτή την στιγμή πλήθος κόσμου έχει φθάσει στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα για να αφήσουν ένα λουλούδι ή να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη του.

1 από 28 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα