Ο «Αύγουστος» είναι η πρώτη φορά της Μέριλ Στριπ με τη Τζούλια Ρόμπερτς

09:43 1/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Μέριλ Στριπ και η Τζούλια Ρόμπερτς συμπρωταγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί στην ταινία August: Osage County, στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Τρέισι Λετς, που περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας και της παθογένειας που κατακλύζει τα μέλη της με χιούμορ και συγκίνηση, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να είναι στην παραγωγή

Η οικογένεια Γουέστον ζει στην Οκλαχόμα και βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης συνολικά και της κατάρρευσης διατομικά. Τα μέλη της οικογένειας είχαν διασκορπιστεί και αναγκάζονται να ξαναζήσουν στο ίδιο σπίτι ύστερα από την αυτοκτονία του άντρα της Βάιολετ Γουέστον (Μέριλ Στριπ), μιας αυταρχικής μητέρας.

Δέκα μέλη, δυσλειτουργικά και προβληματικά από κάθε άποψη, προεξαρχούσης της Βάιολετ που πάσχει από καρκίνο του στόματος και παίρνει χάπια, θα ζήσουν μαζί σε ένα σπίτι, στο σπίτι που μεγάλωσαν κάποιοι εξ αυτών. Η Μπάρμπαρα (Τζούλια Ρόμπερτς) έχει προβλήματα με το γάμο της και κόντρα με την αδερφή της και τα φέρει κι αυτά εντός της οικογένειας.

Μαζί με τη Στριπ και τη Ρόμπερτς, η οποία επιστρέφει σε ταινία μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα που πέρασε με τα παιδιά της και κατ΄εξαίρεση για χάρη του Κλούνεϊ και της Στριπ, βρίσκονται οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Σαμ Σέπαρντ, Κρις Κούπερ, Τζουλιέτ Λιούις, Άμπιγκειλ Μπρέσλιν, Τζούλιαν Νίκολσον κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews