Ο απίστευτος λόγος που τρίχρονο κορίτσι κάλεσε την αστυνομία!

17:04 9/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί η Αλάια Γκάρετ να είναι μόλις τριών ετών, ωστόσο έχει κατανοήσει στο έπακρο κάτι που της έμαθαν στο σπίτι της: Aν συμβεί κάτι επείγον θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία.

Στο μυαλό της μικρούλας αυτή η αρχή θα έπρεπε να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Γι’ αυτό και κάλεσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όταν της συνέβη κάτι που η ίδια θεώρησε επείγον: Δεν μπορούσε να ντυθεί μόνη της!

Ενώ ήταν στο σπίτι της στην Βόρεια Καρολίνα διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ανεβάσει το παντελόνι της. Αν και η μητέρα αλλά και ο παππούς της ήταν στο σπίτι η Αλάια αποφάσισε να μην τους ενοχλήσει

και να λύσει το πρόβλημά της μόνη της. Έτσι, κάλεσε τις τοπικές αρχές να την βοηθήσουν.

Όταν η «ύποπτη» κάλεσε το 911 το τμήμα αποφάσισε να στείλει ένα περιπολικό στο σπίτι της να ελέγξει αν όλα ήταν εντάξει. Η αστυνομικός Μάρτα Λόνες βρήκε την Αλάια να την περιμένει στην είσοδο με το παντελόνι μισοανεβασμένο. Μετά από αυτήν την γλυκιά έκπληξη, η Μάρτα βοήθησε την μικρή να ντυθεί και η Αλάια την ευχαρίστησε με μία ζεστή αγκαλιά, όπως είπε η αστυνομικός στο περιοδικό Inside .

Η Ράιαν Πέμπλς, μητέρα της μικρής, είπε πως εκείνη εξήγησε στην κόρη της το πώς να καλεί στο 911 σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι σημαντικό αλλά… δεν ήταν σίγουρη πως η Αλάια είχε καταλάβει.

Πλέον είναι σίγουρη πως η μικρή έχει κατανοήσει πώς να παίρνει τηλέφωνο, ότι θυμάται το νούμερο της αστυνομίας αλλά το βασικό πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται: η μικρή αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικά επείγον!

Η πράκτορας Λόνες, πάντως, δήλωσε πως είναι το πιο ευχάριστο περιστατικό που συνέβη σε βάρδιά της…

The post Ο απίστευτος λόγος που τρίχρονο κορίτσι κάλεσε την αστυνομία! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα