Έγκυος στο τέταρτο παιδί της η Κάτια Ζυγούλη

16:25 9/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Πατέρας ετοιμάζεται να γίνει για 4η φορά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ToraTora ο Σάκης Ρουβάς. Η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ κανείς τόσους μήνες δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Να θυμίσουμε πως ο Σάκης και η Κάτια έχουν ήδη τρία παιδιά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. H Αριάδνη, ο Αλέξανδρος και η Αναστασία ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο τους αδερφάκι που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα στο σπίτι του Έλληνα σταρ. Η

όμορφη Κάτια σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα γεννήσει λίγο πριν το Πάσχα στα μέσα του Απριλίου.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο τους δεν έχει ανακοινώσει κάτι δημοσίως. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα για την οικογένεια τους που συνεχώς μεγαλώνει και στον Σάκη Ρουβά που δεν παύει να καμαρώνει.

«Η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε μαζί με το πρώτο παιδί, γιατί εκεί αλλάζουν όλα. Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε “περνάμε κρίση, ΟΚ”. Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση», είχε δηλώσει η Κάτια Ζυγούλη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα