Το διαδίκτυο «πέθανε» πάλι τον Αντώνη Βαρδή

Σύγχυση επικρατεί στο διαδίκτυο μετά από την ψεύτικη είδηση που ανάρτησαν κάποιοι και ανέφεραν πως ο Αντώνης Βαρδής έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο τραγουδιστής είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο. Τότε είχε πάει σε νοσοκομείο της Γερμανίας όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για για κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Ο Αντώνης Βαρδής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία μετά από επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία του.

Το βράδυ της Παρασκευής, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι ο τραγουδιστής εξέπνευσε και αναπαράχθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης. Τότε ξεκίνησαν

τα μηνύματα συμπαράστασης στον γιο του, τον Γιάννη ο οποίος βρέθηκε προ εκπλήξεως καθώς ο πατέρας του είναι εν ζωή. Ο Γιάννης Βαρδής αρχικά έκανε ένα tweet:

«Ρε παιδιά τι λέτε; Μια χαρά είναι ο πατέρας μου». Στη συνέχεια έγραψε ακόμα ένα tweet στο προσωπικό του λογαριασμό στο οποίο ζητούσε να βρεθεί αυτός που λέει ψέματα: «Κάποιος να μου βρει τον κυριο που εγραψε οτι εφυγε ο πατερας μου. Να μαθω ποιος ηθελε να παρει ακομα κ τωρα λαμψη από ένα φωτεινό άνθρωπο».

Ρε παιδια τι λετε??? μια χαρα ειναι ο πατερας μου

— giannis vardis (@gvardis) August 22, 2014

Καποιος να μου βρει τον κυριο που εγραψε οτι εφυγε ο πατερας μου. Να μαθω ποιος ηθελε να παρει ακομα κ τωρα λαμψη απο ενα φωτεινο ανθρωπο

— giannis vardis (@gvardis) August 22, 2014

The post Το διαδίκτυο «πέθανε» πάλι τον Αντώνη Βαρδή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα