Ο άνθρωπος που έπεσε από το διάστημα έπαιξε μπουνιές με Έλληνα φορτηγατζή!

Στις 14 Οκτωβρίου εκατομμύρια άνθρωποι στέκονταν μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το smartphone ή το tablet τους για να παρακολουθήσουν ένα ασύλληπτο επίτευγμα. Ο 43χρονος Αυστριακός Φέλιξ Μπομγκάρτνερ έσπασε το φράγμα του ήχου χωρίς… πτητικό μέσο παρά μονάχα με το κορμί του! Πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση από ένα μπαλόνι ηλίου που πετούσε στα 37 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη. Και έγινε ήρωας. Σήμερα ο πλανήτης μαθαίνει πως ο ήρωας αυτός έχει και ελαττώματα. Ένας Έλληνας φορτηγατζής τα αποκάλυψε!

Ο ατρόμητος Φέλιξ προσγειώθηκε τελικά

ανώμαλα μετά την άψογη πτώση του από το διάστημα και σε λίγες ώρες που ξεκινά η δίκη θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για τους εντελώς λάθος λόγους: γιατί γρονθοκόπησε έναν Έλληνα οδηγού φορτηγού στο πρόσωπο! Όλα έγιναν στην γενέτειρα του Φέλιξ, το Σάλτσμπουργκ, τον Σεπτέμβριο του 2010 και μάλιστα σε ώρας αιχμής και υπερβολικής κίνησης.

Ο Αυστριακός θα πρέπει να εξηγήσει την Τρίτη στους δικαστές γιατί τσακώθηκε και κυρίως γιατί γρονθοκόπησε τον Έλληνα μπροστά στους έκπληκτους οδηγούς που είχαν επίσης μποτιλιαριστεί. Για την υπόθεση αυτή ο Φέλιξ έχει ήδη καταδικαστεί για πρόκληση σωματικής βλάβης (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Daily Mail) και καλείται να πληρώσει 1500 ευρώ πρόστιμο αλλά έχει κάνει έφεση. Δεν αρνείται ότι έδωσε την γροθιά αλλά υποστηρίζει πως ήταν σε αυτοάμυνα! Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο Αυστριακός κατέβηκε έξαλλος από το αυτοκίνητό του όταν είδε το Έλληνα φορτηγατζή να τσακώνεται με άλλο οδηγό (ο οποίος κατά τη γνώμη του είχε δίκιο)…

«Κατά τη διάρκεια της διαμάχης, ο Έλληνας οδηγός του έριξε μια κλωτσιά. Ήταν τόσο δυνατή η κλωτσιά ώστε το παπούτσι του έφυγε και έπεσε πολλά μέτρα πιο πέρα. Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Φέλιξ έσπρωξε τον οδηγό μακριά και χτύπησε το πρόσωπό του», λένε τώρα οι δικηγόροι του διάσημου ρέκορντμαν.

Η εφημερίδα The Oesterreich αναφέρει ωστόσο ότι ο οδηγός ονομάζεται Δημήτριος Π. και ισχυρίζεται πως έδωσε μια ελαφριά σπρωξιά στον Μπομγκάρτνερ ο οποίος του έριξε γροθιά στο πρόσωπο! «Δεν είναι καθόλου ήρωας για μένα», δήλωσε ο Έλληνας φορτηγατζής στην εφημερίδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα