Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε «καρνάβαλος»

12:21 3/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού «Rose Monday Parade» της Κολωνίας, εμπνεύστηκαν από τις εξελίξεις στην Ελλάδα και μετέτρεψαν τον πρωθυπουργό της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, σε άρμα από χαρτόνι, το οποίο θα παρελάσει δίπλα σε εκείνα των Άνγκελα Μέρκελ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το καρναβάλι

ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί και κάθε χρόνο το παρακολουθούν περισσότεροι απο 500.000 θεατές. Μάλιστα φέτος τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια λόγω των γεγονότων της Πρωτοχρονιάς αλλά και των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Το 2015 το «Καρναβάλι της Ρηνανίας» ανακηρύχθηκε παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO και για πολλούς ντόπιους αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.

O επιθεωρητής αρμόδιος για το καρναβάλι της Κολωνίας σημειώνει ότι για φέτος, έχουν στηθεί πελώριες εγκαταστάσεις φωτισμού ενώ στα νευραλγικά σημεία της πόλης θα υπάρχουν λεγόμενα «Security Points», όπου αστυνομικοί και ψυχολόγοι θα προσφέρουν βοήθειας σε όποιον έχει ανάγκη. Επιπλαίον η αστυνομία έχει πολύ περισσότερο προσωπικό και ενισχύσαμε κατά πολύ τα μέτρα ασφαλείας

The post Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε «καρνάβαλος» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα