Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στον Ολυμπιακό – Είπε «ναι» σε πρόταση των «ερυθρόλευκων»

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, όχι όμως στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού, αλλά στο πόστο του υπεύθυνου μάρκετινγκ, χορηγών, προετοιμασίας αλλά θα είναι και ο άνθρωπος που θα έχει συνεργασία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα...

Τον Δεκέμβριο ο Έρικ Αμπιντάλ μέσω συνέντευξης Τύπου ανακοίνωνε το... φινάλε της ποδοσφαιρικής καριέρας και την επιστροφή

του στην Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται η οικογένεια του αλλά και λόγω της συνεργασίας που έπονταν με την Μπαρτσελόνα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών.

Η «L' Equipe», ωστόσο, με δημοσίευμά της ανατρέπει τα δεδομένα και κάνει λόγο για θετική απάντηση του Γάλλου σε πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβει θέματα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα μάρκετινγκ, χορηγοί, προετοιμασία και τέλος να συνδέει την ακαδημία της Μπαρτσελόνα με την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, του είχε προτείνει να είναι ο άνθρωπος που θα συνδέει τους παίκτες της ομάδας, με την διοίκηση και ο Αμπιντάλ αρνήθηκε. Μάλιστα, στο «France Football» δήλωσε: «Δεν βλέπω το λόγο. Ο Μέσι ξέρει τον πρόεδρο. Δε χρειάζεται εμένα να πάω να τον δω. Ο σύλλογος επίσης μου πρότεινε να προσέχω τις ακαδημίες. Όμως ταξιδεύεις πολύ. Υπάρχουν εκλογές, έχω το ίδρυμά μου. Και υπάρχει η οικογένειά μου, φυσικά. Θέλω να το διαχειριστώ. Όχι 24 ώρες δουλειά».

Σε ό, τι αφορά το πόστο στον Ολυμπιακό, ο Αμπιντάλ είπε: «Με θέλουν να έχω υπό την φροντίδα μου το μάρκετινγκ, τις χορηγίες, κάποια θέματα της προετοιμασίας και να αποτελώ το σύνδεσμο μεταξύ της ακαδημίας του Ολυμπιακού και της Μπατσελόνα. Αυτό είναι ευκολότερο. Δεν μου άφησαν επιλογή. Δεν είναι μια δουλειά που απαιτεί 24 ώρες το 24ώρο προσοχή. Πρόσφατα πήγα σε έναν χορηγό στην Ελβετία για τον Ολυμπιακό, πήρα την ευκαιρία για να κάνω το ίδιο για το ίδρυμά μου. Μου ζήτησαν να είμαι στην Αθήνα τέσσερις μέρες το μήνα. Οπότε, η απάντηση θα είναι θετική. Το είχα υποσχεθεί. Έχω μόνο μία λέξη».

The post Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στον Ολυμπιακό – Είπε «ναι» σε πρόταση των «ερυθρόλευκων» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα