Ο Herb Ritts στην πόλη των Αγγέλων

Το Getty Center του Λος Άντζελες τιμάει έναν από τους μεγαλύτερους φωτογράφους διασήμων, δέκα χρόνια από τον θάνατό του, με μια εντυπωσιακή έκθεση…

Ήταν από τους φωτογράφους που κατάφεραν και συνέδεσαν το όνομά τους, με τον λαμπερό κόσμο του θεάματος. Δεν υπήρχε celebrity, στα ‘80s και 90s, που να συνδύαζε τη μόδα, την ομορφιά και τη διασημότητα, και να μην είχε ποζάρει έστω και μια φορά για χάρη του. Και τώρα, αυτός ο μοναδικός κόσμος του, αναβιώνει μέσα από την έκθεση που παρουσιάζει το Getty Center έως τις 26 Αυγούστου, τιμώντας τον 10 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο λόγος για τον

Herb Ritts. Ο γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1952 στο Λος Άντζελες άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο της φωτογραφίας, όταν μια μέρα άρχισε να τραβάει τον κολλητό του Richard Gere μπροστά από μια παλιά Buick. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 όλοι οι διάσημοι παρέλασαν μπροστά από τον φακό του, και ο ίδιος μετατράπηκε σε έναν από τους πλέον σημαντικούς φωτογράφους της εποχής του, ενώ έγινε γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Δεκεμβρίου του 2002.

Διαβάστε ακόμα:

* Στο studio του Terry Richardson

* Το καλύτερο γυμνό της Kate Moss

* Marilyn Monroe. Γυμνή. Από τα παλιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα