Ο Berlusconi, ο δίσκος & τα κορίτσια του

Σύμφωνα με το NME η νέα δισκογραφική δουλειά του Iταλού πρωθυπουργού με τίτλο “True Love”, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Νοεμβρίου. Αλλά δεν τον νοιάζει. Αυτός έχει τα κορίτσια του…

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Silvio Berlusconi… τραγουδάει! Και όμως δεν είναι αστείο και όποιος έχει κοιτάξει λίγο στο παρελθόν –και τις τρέλες!– του ιταλού πρωθυπουργού θα δει ότι έχει προσωπική δισκογραφική δράση.

Ωστόσο,

το νέο άλμπουμ του πάλι με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Mariano Apicella, μετά από αρκετές αναβολές, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Νοεμβρίου. Οι λόγοι της καθυστέρησης του “True Love” είναι η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί της Ιταλία (όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης), αλλά και η δίκη για τα πάρτι οργίων με ανήλικες πόρνες στη βίλα του!

Πάντως το αυτάκι του Berlusconi δεν ιδρώνει κι απ’ ότι φαίνεται αν είναι να χάσει την πρωθυπουργία στην Ιταλία, τουλάχιστον να πάρει ένα Grammy.

Και γιατί όχι θα μου πεις; Άλλωστε όλα τα κουσούρια ενός rock star τα έχει, τα πάρτι του γράφουν ιστορία και κυκλοφορεί και τις πιο ωραίες γυναίκες. Δες εδώ…
Karima El Mahroug

Barbara Matera

Eleonora Gaggioli

Aida Yespica

Elena Russo

Και η λίστα συνεχίζεται…

Keywords
Τυχαία Θέματα