Νέος συναγερμός στο Παρίσι – Εκκενώθηκε και το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο

Εκκενώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το κτίριο της Γκαλερί Λαφαγέτ («Galeries Lafayette») στο Παρίσι, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» επικαλούμενη το γαλλικό δίκτυο «iTele». Η εκκένωση έγινε για λόγους ασφαλείας μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου.

Την ίδια ώρα οι βρετανικές αρχές ασφαλείας προχώρησαν σε εκκένωση του αεροδρομίου του Γκάτγουικ στο Λονδίνο. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε για «λόγους ασφαλείας» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής λόγος.

Πριν από λίγο τα ξένα media

μετέδωσαν εικόνες από ειδικές μονάδες που έχουν φτάσει για να ελέγξουν ύποπτο αντικείμενο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Νωρίτερα πληροφορίες που μετέδωσε ο Independent αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί έκαναν λόγο για έναν άνδρα που έχει συλληφθεί γιατί είχε στην κατοχή του ένα όπλο. Άλλες - επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- μιλούσαν για εντοπισμό μιας χειροβομβίδας σε χειραποσκευή.

The post Νέος συναγερμός στο Παρίσι – Εκκενώθηκε και το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα