Λιάγκας σε on air απελπισία!

TV GOSSIPΖήτησε από τον Αρναούτογλου να μεσολαβήσει ώστε η Σπυροπούλου να...Λιάγκας σε on air απελπισία!Σάββατο, Νοέμβριος 14, 2015 - 14:00

Εχοντας την πεποίθηση ότι «ο τολμών νικά», ο Γιώργος Λιάγκας το έριξε στα παρακάλια στην πρεμιέρα του «The 2night show»! Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (φωτό) να μεσολαβήσει ώστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποσύρει την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του στις αρχές του 2014. «Είμαστε στα δικαστήρια. Ανάλαβε, εσύ, μια πρωτοβουλία. Επειδή γνωρίζεστε, πάρε μια

μέρα ένα τηλέφωνο να βγούμε, να φάμε, να τα πούμε, να τελειώσει η ιστορία. Γνωρίζεστε, δεν γνωρίζεστε; Βρεθήκατε και στη βάφτιση του Ρέμου. Σας είδαν να μπαίνετε μαζί μέσα» είπε με αυτοπεποίθηση ο σύζυγος της Φαίης Σκορδά.

Απέβη άκαρπη

Η απάντηση όμως του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν η αναμενόμενη. «Θα το συζητήσουμε “εκτός αέρα”. Δεν κάνουμε παρέα» είπε λακωνικά. «Δεν υπαινίχτηκα τίποτα» ανταπάντησε ο Λιάγκας και συνέχισε: «Λυπάμαι που την έθιξα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε την προσωπική της ηθική ή την επαγγελματική της σταδιοδρομία». Αποκάλυψε, δε, πως μεσολάβησε μια συνάντησή του με την παρουσιάστρια του Alpha, παρουσία και της Φαίης Σκορδά, σε μια προσπάθεια να της αλλάξει γνώμη, αλλά απέβη άκαρπη.

Τον Δεκέμβριο ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί στο δικαστήριο αντιμέτωπος με την οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Η Σπυροπούλου, επικαλούμενη προσβλητικά σχόλια που έγιναν από πλευράς του παρουσιαστή και αφορούν την προσωπική της ζωή (μεταξύ αυτών, πως κυκλοφορεί με body guard), αξιώνει από εκείνον και την πανελίστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 Σάσα Σταμάτη το ποσό των 520.000 ευρώ (260.000 ευρώ από τον καθέναν), ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Να πούμε πως η πρεμιέρα του βραδινού σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σημείωσε τηλεθέαση 15,3% στο γενικό σύνολο και 18,8% στα νεανικά κοινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα