Νέο ξέσπασμα Φωτήλα, με «στόχο» αυτή τη φορά τον Θεοδωράκη!

16:50 1/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Δεν ήταν μόνο η δήλωση του Ιάσονα Φωτήλα για την «Αριστερά της τσουτσούνας» που τον φέρνει στο προσκήνιο, αλλά και η σαφής διαφοροποίησή του από τη γραμμή Θεοδωράκη, μετά τη συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στον ραδιόφωνο του Σκάι, ο βουλευτής του Ποταμιού υποστήριξε ότι δεν έχει νόημα να δημιουργηθεί νέα κυβέρνηση από αυτήν τη Βουλή, γιατί πρέπει να διωχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

από την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς μάλιστα ειδικά για τις ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά, τόνισε: «Εγώ αυτές τις ζυμώσεις δεν τις βλέπω μέσα στην κοινωνία. Δεν βλέπω νέους φρέσκους. Οι μόνοι που ζυμώνουν είναι οι δελφίνοι και οι επίδοξοι αρχηγοί», συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτούς και τον κ. Θεοδωράκη: «Οι σημερινοί αρχηγοί δεν μπορούν να προχωρήσουν. Θα πρέπει να αυτοαποκλειστούν. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Θεοδωράκης θα δεχτεί να θυσιαστεί», είπε.

Ο κ. Φωτήλας, ο οποίος έχει εκφραστεί επανειλημμένα υπέρ της ΝΔ και του Κυράκου Μητσοτάκη, επανέλαβε έτσι την προτίμησή του: «Το Ποτάμι μπορεί να προσφέρει πολλά και να συγκρατήσει την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Γιατι είμαι βέβαιος πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι της ΝΔ».

The post Νέο ξέσπασμα Φωτήλα, με «στόχο» αυτή τη φορά τον Θεοδωράκη! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα