Νέο χτύπημα περιμένει η Αντιτρομοκρατική από τους δολοφόνους στο Νέο Ηράκλειο – Ανησυχία που δεν υπάρχει προκήρυξη

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το διπλό φονικό στο Νέο Ηράκλειο αμέσως η Ελληνική Αστυνομία άρχισε να προετοιμάζεται για το… επόμενο χτύπημα. Οι Αρχές θεωρούν βέβαιο πως μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής από τους δύο άγνωστους που πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, δεν θα αργήσει να έλθει όχι η απάντηση, αλλά ακόμη ένα χτύπημα.

Οι

ειδικοί που ασχολούνται με υποθέσεις της νέας τρομοκρατίας παρουσιάζονται προβληματισμένοι από το γεγονός πως δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης ενισχύει τους φόβους στους πως δεν ήταν μόνο αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος, μεγάλος είναι ο φόβος μήπως και ο επόμενος στόχος είναι και πάλι πολιτικός όπως ακριβώς και η επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

Από την δική της πλευρά βέβαια η Αστυνομία έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε πρόσωπα και σημεία που θεωρούνται πιθανοί στόχοι χτυπήματος, έχοντας θέσει και υπό διακριτική παρακολούθηση άτομα που θεωρεί ύποπτα.

Η εκτέλεση τρομάζει και μαρτυρά νέα, άγρια μορφή τρομοκρατίας

Αναπάντητα ερωτηματικά αφήνει η δράση των δύο εκτελεστών, καθώς φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα έμπειροι και αποφασισμένοι.

Ο δράστης πυροβολεί από απόσταση 15 μέτρων την στιγμή μάλιστα που τρέχει, κάτι που δείχνει ότι είναι εκπαιδευμένος σκοπευτής, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν περιμένει καν να φθάσει κοντά στα θύματά του. Την ίδια όμως στιγμή προκαλεί ανησυχία ακόμη και το γεγονός ότι το χτύπημα έγινε σε χώρο όπου υπήρχαν πολλοί άνθρωποι και δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες γεγονός που μαρτυρά μια νέα πιο αποφασισμένη μορφή τρομοκρατίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα