Νέο άλμπουμ της Amy Winehouse

Τι κι αν άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο πριν από κάτι μήνες; Το ταλέντο της δεν θα μας πει “αντίο” ποτέ και η νέα της δουλειά “Lioness: Hidden Treasure” είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Για πολλούς έσβησε άδοξα και νωρίς ένα μεγάλο ταλέντο. Για ακόμα περισσότερους ο θάνατός της ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα των καταχρήσεων της. Ωστόσο η ουσία είναι άλλη: η Amy Winehouse ήταν ένα μεγάλο

και αυθεντικό ταλέντο. Και αυτό της το ταλέντο δεν πρόκειται να μας πει ποτέ “αντίο”…

Και η 3η της δουλειά “Lioness: Hidden Treasure” το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει 12 κομμάτια – κομμάτια που η Amy είχε γράψει σε διάφορες στιγμές της ζωής της, ηχογραφήσεις από τις πρώτες μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, b-sides που ποτέ δεν κυκλοφόρησαν.
Την επιλογή των κομματιών έκαναν οι φίλοι της, Salaam Remi και Mark Ronson, που πέρασαν ατέλειωτες ώρες ξεδιαλέγοντας το υλικό της, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα δίσκο με ροή,  σαν ένα χρονικό της μουσικής της εξέλιξης.
Ήδη το πρώτο κομμάτι που παίζεται στα ραδιόφωνα, το “Like smoke” – με τη συμμετοχή του ράπερ Nas, μας δείχνει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακούσουμε στο δίσκο.

Διάβασε ακόμα:
* Ετοιμάζεται η βιογραφία της Amy Winehouse

Keywords
Τυχαία Θέματα