Νεαρός αποκάλεσε αράπη τον Κάνιε Γουέστ, απείλησε την Κιμ και… τις έφαγε από τον τραγουδιστή

Ερωμένη αράπη και ιερόδουλη είπε ένας 18χρονος την Κιμ Καρντάσιαν με αποτέλεσμα ο Κάνιε να νευριάσει και να τον πλακώσει στις μπουνιές.Πριν από λίγους μήνες ο οξύθυμος Κάνιε είχε επιτεθεί σε έναν παπαράτσι σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Αυτή τη φορά όμως εκνευρίστηκε με σοβαρό λόγο καθώς ένας νεαρός έβρισε την Κιμ και είπε τον ίδιο αράπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κλινική φυσιοθεραπείας στο Μπέβερλι Χιλς. Οι παπαράτσι αντιλήφθηκαν

την Κιμ που περίμενε στην αίθουσα αναμονής και άρχισαν να την φωτογραφίζουν με μανία. Τότε, ένας νεαρός τους επιτέθηκε φραστικά, βρίζοντας τους χυδαία.

Η Κιμ του είπε ότι δεν ήταν ευγενικός ο τρόπος του και τότε ο 18χρονος άρχισε να την βρίζει χυδαία αποκαλώντας την μεταξύ άλλων «ερωμένη αράπη» και «π****α θα σε σκοτώσω». Εκείνη την στιγμή έφθασε στο σημείο ο Γουέστ. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο νεαρός άρχισε να τον βρίζει και αυτόν με αποτέλεσμα ο Κάνι να τον γρονθοκοπήσει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 18χρονος θα καταθέσει μήνυση στον Κάνιε και ήδη έχει απευθυνθεί στις αρχές του Μπέβερλι Χιλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα