Ναταλία: “Λέω πάντα ναι στον έρωτα”

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια της και ειδικά όταν πρόκειται για την προσωπική της ζωή. Κατά καιρούς έχει παραδεχτεί λάθη και αδυναμίες στις σχέσεις της, αλλά ποτέ δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις που την αφορούν.

Φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια στο πρωινό του Aplha και σε συνέντευξή της για το περιοδικό Τηλεθεατής μιλάει για τη φετινή δύσκολη χρονιά: «Δεν θα τη χαρακτήριζα δύσκολη, θα τη χαρακτήριζα περισσότερο απαιτητική. Κάθε καινούργια χρονιά που το κανάλι -και κυρίως το τηλεοπτικό κοινό- μας ανάβει ένα ακόμα “πράσινο φως” για να συνεχίσουμε, αισθάνομαι ότι μου δίνει -ή μας δίνει, αν θέλετε- μια ακόμα ευκαιρία να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και αν αξίζουμε την εμπιστοσύνη του. Μεγάλη ευθύνη, τεράστια».

Η Ναταλία όμως μιλάει για το δύσκολο και συναισθηματικό καλοκαίρι της: «Ήταν ένα όμορφο και παράξενο καλοκαίρι. Δυνατό. Πήρα ένα γερό μάθημα. Καλό είναι αυτό. Ήταν ωραία, ναι… Αλλά δεν χρειάζεται να είναι όλα μόνο ωραία στη ζωή. Να μαθαίνεις και κάτι. Να μαθαίνεις απ’ τα λάθη σου, εννοώ. Να παίρνεις το μάθημα. Δεν είναι ροζ η ζωή, παρά μόνο στα άρλεκιν -και ξέρετε, το συγκεκριμένο είδος βιβλίου δεν μου άρεσε ποτέ.

Και αν έχετε απορία αν η Ναταλία λέει πάντα ναι στον έρωτα, δείτε τι απάντά: «Πάντα. Εγώ τουλάχιστον του λέω πάντα ναι, και πληρώνω τις συνέπειες σαν καλό κορίτσι, όποιες κι αν είναι. Δεν μπορώ να αγαπάω με λογική και να ζυγίζω τα πράγματα. Βαριέμαι! Αυτό δεν είναι έρωτας είναι διαχείριση κοινόχρηστων πολυκατοικίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα