Ο Τζέι Ζι αναστατώνει το Μπρούκλιν

Τι κι αν είναι ένας από τους γνωστότερους και πλουσιότερους μουσικούς στις ΗΠΑ; Ο άντρας της Μπιγιονσέ είναι το “παιδί της διπλανής πόρτας”. 

Είναι γνωστό ότι το βράδυ του Σαββάτου έδινε τη τελευταία του συναυλία στο Μπέρκλεϊς Σέντερ του Μπρούκλιν. Όπως είναι γνωστό ότι το live του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το κοινό να τον αποθεώνει, τόσο όσο ήταν σόλο, όσο κι όταν ανέβασε στη σκηνή τη γυναίκα του Μπιγιονσέ. Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- ήταν ο τρόπος που πήγε ο Τζέι Ζι

στη συναυλία του. 

Η λογική λέει πως ένα τόσο πετυχημένος μουσικός και με τα χρήματα που έχει στη τράπεζα, θα διάλεγε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του. Ίσως και η αστυνομία να σταμάταγε τη κυκλοφορία προκειμένου να μην αργήσει να πάει στο live του (ξέρεις όπως γίνεται σήμερα με την άφιξη της Μέρκελ στους ελληνικούς δρόμους). Αλλά τελικά ποιος είπε ότι ο Τζέι Ζι είναι λογικός; Ο 42χρονος ράπερ επέλεξε να πάρει το μετρό για να φτάσει στον προορισμό του και άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοικτό.

“Είμαι στο μετρό και σκέφτομαι τα δικά μου και περνάει ο Τζέι Ζι από δίπλα μου. Τι σκατά;” ήταν ένα από τα μηνύματα στο twitter, ενώ κάποια άλλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον βγάλουν φωτογραφία. Γιατί τελικά όσα λεφτά και να βγάλεις, αν είσαι παιδί του λαού και του ghetto μερικά πράγματα δύσκολα αλλάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα