«Να γ@μηθεί η κυβέρνηση» – Παραλήρημα για τον Ρότζερ Γουότερς στο ΟΑΚΑ [εικόνες]

09:47 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Με μαύρα ρούχα και λευκά αθλητικά παπούτσια εμφανίστηκε επί σκηνής ο Ρότζερ Γουότερς στην συναυλία του στο ΟΑΚΑ το οποίο γέμισε από νεαρό κόσμο…

Θα περίμενε κανείς να δει συνομηλίκους του τραγουδιστή ωστόσο ο μέσος όρος ηλικίας ήταν περίπου τα τριάντα έτη. Η σκηνή από την ταινία «Ο Σπάρτακος» όπου ο Κερκ Ντάγκλας φωνάζει «Ι am Spartacus» ακούστηκε και πάνω στον τοίχο, το σκηνικό με τα λευκά τούβλα, ήταν γραμμένη η λέξη Capitalism με τη γραμματοσειρά της Coca - Cola.

Φόρεσε ένα μαύρο μακρύ δερμάτινο

παλτό και γυαλιά ηλίου. Ακούστηκαν πυροβολισμοί από πολυβόλο, από τα ηχεία γύρω - γύρω και στη συνέχεια η σκηνή φωτίστηκε από λευκά βεγγαλικά. Ενα αεροπλάνο πέταξε (πάνω σε σύρμα) από τη μια πλευρά του σταδίου και προσγειώθηκε πάνω στον λευκό τοίχο, ένα σκηνικό που λειτουργούσε ως βιντεογουόλ, όπου πάνω του προβάλλονταν διάφορες εικόνες και συνθήματα.

Αεροπλάνα άρχισαν να βομβαρδίζουν στο «Goodbye Blue Sky», αλλά αντί για βόμβες έριχναν σταυρούς, δολάρια, σφυροδρέπανα, το σήμα της Μερσεντές, σύμβολα που κατά τη φιλοσοφία του «Wall» καταπιέζουν τους ανθρώπους.

Στο πρώτο μέρος, ο τοίχος χτιζόταν σταδιακά, μέχρι που έμεινε ένα παράθυρο ανοιχτό από το οποίο ο Γουότερς τραγούδησε το «Goodbye Cruel World». Στη συνέχεια ευχαρίστησε το κοινό και στον τοίχο αναγράφηκε το εξής μήνυμα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που στείλατε φωτογραφίες χαμένων, αγαπημένων προσώπων σας. Ευχαριστώ, Ρότζερ».

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα