Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα – Απαγωγή καταγγέλει ο σύζυγος της [βίντεο]

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Αττικής από την περασμένη Παρασκευή οπότε και εξαφανίστηκε η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, Θάλεια Χούντα.

Την εξαφάνιση της συζύγου του δήλωσε στην αστυνομία ο δικηγόρος λέγοντας μάλιστα ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που του είπε λακωνικά να προσέξει τι θα κάνει με μια δικαστική διαμάχη που έχει ο γνωστός ποινικολόγος.

Παρόλα αυτά δεν έγινε καμία αναφορά σε λύτρα έτσι ώστε να έχουν στα χέρια τους στοιχεία ότι πρόκειται για απαγωγή. Έτσι οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο

η γνωστή δημοσιογράφος να έφυγε μόνη της από το σπίτι της με τη θέληση της χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις και για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» της Τατιάνας Στεφανίδου ο δικηγόρος και σύζυγος της Θάλειας Χούντα, Νίκος Μπούρας.

«Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα... Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις αρχές.

Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ.»

Δείτε την Θάλεια Χούντα με τον σύζυγό της:

Δείτε και ένα βίντεο από τηλεοπτική εμφάνιση της δημοσιογράφου:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυστήριο, Εξαφανίστηκε, Θάλεια Χούντα – Απαγωγή, [βίντεο],mystirio, exafanistike, thaleia chounta – apagogi, [vinteo]