«Μόνο τρόμος»: Οι τζιχαντιστές έφτιαξαν αφίσα… αλά Star Wars με τους τρομοκράτες του Παρισιού [εικόνα]

Έναν νέο τρόπο να προκαλέσουν βρήκαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού τους, Dabiq, το οποίο κυκλοφορεί στα αγγλικά, έχουν αφίσα με τους δράστες που αιματοκύλησαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου και άφησαν πίσω τους 130 νεκρούς και 350 τραυματίες.

Η αφίσα θυμίζει... Star Wars, ενώ ο τίτλος είναι «Μόνο τρόμος», με το πρόσωπο του Αμπντεσλάμ Αμπαούντ, του ανθρώπου που φέρεται να οργάνωσε την τρομοκρατική επίθεση στη Παρίσι, να είναι στην κορυφή της «πυραμίδας» των εννέα τρομοκρατών.

«Ας είναι το Παρίσι ένα μάθημα

για τα έθνη που πρέπει να προσέξουν» αναφέρει επίσης το περιοδικό των τζιχαντιστών. Στο φόντο, εκτός από τον χάρτη του Παρισιού, έχουν εικόνες από τα σημεία των επιθέσεων.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως από την αφίσα απουσιάζει το πρόσωπο του Σαλάμ Αμπντεσλάμ, ενός από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης το Παρίσι, ο οποίος καταζητείται αφού κατάφερε, λίγες ώρες μετά το μακελειό, να διαφύγει στο Βέλγιο και από εκεί να εξαφανιστεί. Είναι ο μοναδικός απ’ όσους συμμετείχαν (μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του Ιμπραΐμ) ο οποίος επέζησε.

Μάλιστα, το γεγονός πως δεν πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν, όπως και οι υπόλοιποι, ζωσμένος, φέρεται να τον έχει βάλει στη «μαύρη λίστα» του Ισλαμικού Κράτους.

The post «Μόνο τρόμος»: Οι τζιχαντιστές έφτιαξαν αφίσα… αλά Star Wars με τους τρομοκράτες του Παρισιού [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα