Μια Lamborgini να τη λυπάσαι (vid)

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι παραπάνω από προφανές πως η μοίρα ήταν άδικη με κάποιους ανθρώπους – και αμάξια, ίσως.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις κάτι το ακατάληπτο. Τυπάς, ψαρωμένος από την κίτρινη Lamborgini που του έστειλε ο Θεός μπρος στον δρόμο του, περιμένει ακριβώς από πίσω της να ανάψει το πράσινο και να την θαυμάσει. Να απογειώνεται, να χαίρεται σαν να είναι η Βασίλισσα του αυτοκινητοδρόμου.

Αντιθέτως, ξεκινάει συμβατικά, πιο ξενέρωτα από Smart στη Μιχαλακοπούλου σαν να λέμε, και ενώ πάει να στρίψει στα αριστερά, του φεύγει και σφηνώνεται ανάμεσα σε διερχόμενα που περιμένουν στο φανάρι του αντίθετου ρεύματος.

Δες το και μόνος σου! Θα καταλάβεις πόσο άδικος είναι αυτός ο κόσμος. Είμαι σίγουρος πως ο οδηγός της Lambo είναι ένας τίποτας με λεφτά. Και έχει και τούμπανο γκόμενα, σαν αυτές με το μαλλί ντεκαπάζ, γαλάζιο φακό στο μάτι και μούφα τσάντα – όχι αυτό είναι ελληνικό πρότυπο γκόμενας λεφτά.

Τέλος πάντων, η αδικία της ζωής -με γκόμενα ή χωρίς- είναι προφανέστατη. Και έχε εμένα να πηγαινοέρχομαι τον περιφερειακό του Καρέα με ένα κόκκινο Smart που μπουκώνει στις ανηφόρες. Άδικο, κλαίω. Δες και συμπόνεσε.

Διαβάστε ακόμα:

* Κόντρα στη… κόντρα (vid)

* Φάτε μάτια… Bugatti (vid)

* Από την Κροατία με αγάπη (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα