Μετράει αντίστροφα η Εθνική για τον «τελικό» με την Ουγγαρία

Λίγες ώρες έχουν μείνει από την αναμέτρηση – τελικός της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη στην προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να ανατρέψει τα δεδομένα και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να προκριθεί...

Την εβδομάδα πριν από το ματς ο Σέρχιο Μαρκαριάν και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν πως θα ήταν καλό η προετοιμασία της ομάδας να γίνει στην Αυστρία και η

αποστολή της Εθνικής να εγκλιματιστεί στις συνθήκες του αγώνα στην Βουδαπέστη και όχι να κάνει προπονήσεις στην Αθήνα και να αναχωρήσουν για την Βουδαπέστη δύο μέρες νωρίτερα.

Οι διεθνής βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής επί ουγγρικού εδάφους, όπου θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Ουγγαρία, όπου η ελληνική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη για να μπουν «ζεστά» στο κυνήγι της πρόκρισης, όπου βέβαια θα χρειαστεί να τρέξουν σερί νικών για να πετύχουν τον στόχο τους.

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει οι παίκτες του Μαρκαριάν την Κυριακή (29/3, 21:45) να κερδίσουν πάση θυσία την Ουγγαρία.

The post Μετράει αντίστροφα η Εθνική για τον «τελικό» με την Ουγγαρία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα