Μετέωροι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς, που ήδη στοχοποιήθηκαν από τη διοίκηση του ΠΑΟ

Πιο κοντά από ποτέ στις «μεγάλες αλλαγές» βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά το στραπάτσο στο ΣΕΦ και την κάκιστη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης είναι έντονη και είναι πολύ πιθανό το επόμενο 10ήμερο να επιφέρει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Πέραν της δεδομένης απόκτησης του Τζόναθαν Γκίμπσον, ο οποίος θα προστεθεί στην περιφέρεια,

μοιάζει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφικών κινήσεων, καθώς η θέση των Αλεξάντερ Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς στην ομάδα κρίνεται εξαιρετικά επισφαλής.

Τα πρωτοσέλιδα και τα δημοσιεύματα του «πράσινου» Τύπου είναι χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες και πιθανότατα αποτελούν τον προάγγελο των όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Η εφημερίδα «Πράσινη», συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπολου, «στοχοποιεί» τους δύο προαναφερόμενους παίκτες («εκτός παιχνιδιού για ακόμα μια φορά»), χαρακτηρίζοντας επιπλέον «κάκιστη» τη βραδιά του Τζόρτζεβιτς.

Οι φήμες θέλουν παίκτες να τελειώνουν «εδώ» και τώρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Προφανώς στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται και ο προπονητής, αν και σ' αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του. Ο Τζόρτζεβιτς επικρίνεται για τις επιλογές των Πάβλοβιτς, Κούζμιτς το καλοκαίρι, αλλά και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε πνευματικά έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μόνο βέβαιο μέχρι αυτή την ώρα είναι πως ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει στο ρόστερ του τον Γκίμπσον με τον οποίο είχε επιτευχθεί προφορική συμφωνία πριν από το ντέρμπι. Αν όλα πάνε καλά ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος οργιάζει στο πρωτάθλημα Κίνας (41,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 39,9 λεπτά κατά μέσο όρο) θα φορέσει τα πράσινα μετά την 5η Φλεβάρη, όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του εκεί

Πηγή: gazzetta.gr

The post Μετέωροι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς, που ήδη στοχοποιήθηκαν από τη διοίκηση του ΠΑΟ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα