Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν έχω ανάγκη κανένα πλούσιο άντρα να με συντηρεί»

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μιλά για το χωρισμό της και περιγράφει τον ιδανικό άνδρα

Με αφορμή το τηλεοπτικό της comeback, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση στα παρασκήνια του X-Factor με τον Σάκη Ρουβά, η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε μια συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το χωρισμό της και τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει, δηλώνοντας ότι «απολαμβάνω την ελευθερία μου» και αποκάλυψε ότι δεν

υπάρχει συνταγή για να την κερδίσει ένας άνδρας «δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρες γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα».

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι με έναν άνδρα που βγάζει 700 ευρώ απάντησε ότι δεν εστιάζει στην οικονομική κατάσταση ενός άνδρας και διευκρίνισε: «Ναι θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι πως, ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του».

Με τον διελαύνοντα απατηλό Ποσειδώνα την τελευταία διετία σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που συμβολίζει το σύντροφο, το μοντέλο και παρουσιάστρια, αν και αναζητεί τον πρίγκιπα του παραμυθιού ως και τα τέλη του 2016 που θα είναι σε εφαρμογή η παραπάνω όψη, δεν θα μπορέσει να τον βρει, καθώς μέχρι τότε τα άτομα που θα την ελκύουν, αν και θα φαντάζουν ιδανικά, στο τέλος θα αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να τηρήσουν όσα της υπόσχονται ή εκείνη προσδοκά. Το σύμπαν όμως χάρη στην ενεργοποίηση της θετικής όψη του Άρη (δραστηριότητα) με τον Ουρανό (τηλεόραση) από τον διελαύνοντα Ουρανό την αποζημιώνει με ξαφνικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα