Μεϊμαράκης: «Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς για να συγκρατεί τη φυγή των συντρόφων του»

«Είναι τουλάχιστον περίεργη η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να δημιουργήσει εικόνες σύγκρουσης με το ΔΝΤ», εκτιμά σε δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στην κόντρα κυβέρνησης με το ΔΝΤ αναφορικά με το ρόλο του Ταμείου στο τρίτο πρόγραμμα.

«Αφού έσυρε τη χώρα στην άκρη του γκρεμού, αφού υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο, αφού συνυπέγραψε

την απόφαση του Eurogroup στις 14 Αυγούστου 2015 που προβλέπει τη συμμετοχή του ΔΝΤ, αφού κάλεσε (με επιστολή του κ. Ε. Τσακαλώτου, στις 24 Ιουλίου)το ΔΝΤ να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, τώρα ξαναρχίζει το θέατρο», αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης και προσθέτει πως πρόκειται για «ένα θέατρο που στόχο έχει να τον εμφανίσει σε εικονικές μάχες, για να προκαλεί εσωκομματική συσπείρωση. Κατασκευάζει εχθρούς για να συγκρατεί τη φυγή των συντρόφων του».

«Ταυτόχρονα όμως προκαλεί σύγχυση ως προς τις προθέσεις της κυβέρνησης. Προκαλεί αβεβαιότητα ως προς την εφαρμογή του προγράμματος. Συντηρεί την κρίση εμπιστοσύνης στην Οικονομία μας. Και όλα αυτά διώχνουν επενδυτές, βυθίζουν την Οικονομία, κοστίζουν σε κάθε πολίτη», καταλήγει ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος από σήμερα ξεκίνησε νέο κύκλο δημόσιων παρεμβάσεων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, o υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει και μια σειρά συνεντεύξεων σε ΜΜΕ.

The post Μεϊμαράκης: «Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς για να συγκρατεί τη φυγή των συντρόφων του» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα