Δεν έχεις ξαναδεί πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι: Παίζει μέχρι και dubstep [βίντεο]

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή. Όχι για όλους. Για κάποιους είναι κάτι παραπάνω από μια απλή γιορτή. Κάποιοι το ζουν παραπάνω. Την ώρα που οι περισσότεροι μένουν σε έναν απλό στολισμό και κουραμπιεδομελομακάρονα, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που το φτάνουν στο Θεό.

Αλλάζουν κάθε χρόνο στολισμό και στην ουσία αναδομούν το σπίτι για να το κάνουν να στάζει Χριστούγεννα από κάθε γωνιά του.

Ο

Ματ Τζόνσον ανήκει σε αυτή την κατηγορία και αν υπήρχε ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, πιθανότατα θα έβγαινε νικητής και με διαφορά. Αυτό που έκανε στο σπίτι του δεν χωράει στη λέξη στολισμός.

Έβαλε σκέψη, μπόλικο κόπο, συνδύασε πράγματα, έψαξε στα καταστήματα και δημιούργησε ένα θεματικό πάρκο φωτισμού. Φωτάκια που ανάβουν σταδιακά, άλλα αναβοσβήνουν, άλλα σβήνουν όταν ανάβουν τα επόμενα και περιμένουν τη σειρά τους, led χιονονιφάδες, φωτάκια στα δέντρα γύρω από το σπίτι, στο γκαζόν, παντού.

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι παίζουν και μουσική. Όχι τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τουλάχιστον όχι με τον παραδοσιακό τρόπο. Μια πιο dubstep εκδοχή τους. Ε, νομίζουμε ότι το αξίζει και με το παραπάνω το βραβείο. Μακάρι να ζούσαμε στη γειτονιά του.

The post Δεν έχεις ξαναδεί πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι: Παίζει μέχρι και dubstep [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα