Μεγάλη η… Χάρη του! – Η Σάντερλαντ «χρυσώνει» τον Μαυρία και αυτός μετακομίζει Αγγλία

18:23 3/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Η Σάντερλαντ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός του φέρελπι ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία!

Η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm, πως έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, έναντι τριών+ ένα εκατ. ευρώ.

Το μόνο που μένει είναι τα διαδικαστικά και το ταξίδι του Μαυρία στην Αγγλία για να υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιο συνεργασίας

με την νέα του ομάδα, κάνοντας έτσι το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το όλο story ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν άνθρωποι της αγγλικής ομάδας ήρθαν στην Ελλάδα και αρχικά κατατέθηκε πρόταση δύο+ ένα εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για το νεαρό μεσοεπιθετικό. Οι «πράσινοι», ωστόσο, την απέρριψαν, αλλά οι «μαυρόγατες» δεν το έβαλαν κάτω και επανήλθαν με βελτιωμένη προσφορά.

Το deal φαίνεται ότι έκλεισε και με τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, αφού οι Άγγλοι, που επιθυμούσαν να εντάξουν οπωσδήποτε τον Χάρη στο δυναμικό τους, ανέβασαν κατά ένα ακόμα εκατομμύριο ευρώ την προσφορά (3+1) και έτσι ο παίκτης θα φορά από του χρόνου τα «ερυθρόλευκα»!

Ο Χάρης Μαυρίας, με τη σειρά του, είναι απόλυτα σύμφωνος και περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με την οποία, θα ανοίξει ένα νέο τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα