Πρωτοσέλιδα: Η «Αγια» γυναίκα θα αποκαλύψει τον Ηγέτη της Ελλάδας

Η πρόταση για κλείσιμο 22 αεροδρομίων σε όλη την χώρα και ο φόρος ακινήτων είναι από τα βασικά θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η τρόικα κλείνει 22 αεροδρόμια»

Η εφημερίδα γράφει ότι " το αίτημα για κλείσιμο 22 αεροδρομίων, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων, επαναφέρει η τρόικα προς την κυβέρνηση, αδιαφορώντας πλήρως για τους κατοίκους των ελληνικών νησιών. Περίεργη η επιμονή για

λουκέτα ακόμα κα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς (Πάρος, Νάξος, Μήλος, Κύθηρα, Σκύρος, Σύρος και Χίος)».

ΕΘΝΟΣ: «Το τελικό σχέδιο για τον φόρο ακινήτων»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " ένα βήμα πριν από τη Βουλή βρίσκεται το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος Ευ. Βενιζέλος και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας στη χθεσινή συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου συμφώνησαν και στις ειδικές διατάξεις του».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η «Αγια» γυναίκα θα αποκαλύψει τον Ηγέτη της Ελλάδας!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η Οδηγήτρια Ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών το ίδιο Πρόσωπο με την Ηγήτορα των Πανελλήνων. Το’πε και ο Παΐσιος! Ερχεται ΣΥΝΤΟΜΑ η καταστροφή της Τουρκίας και η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης!!!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Ιδιοκτήτης το κράτος! Ενοίκιο κατοχής για σπίτι, χωράφι, οικοπέδο»

Η εφημερίδα γράφει ότι «χρυσάφι θα πληρώσουν και το 2014 την ακίνητη περιουσία τους οι ιδιοκτήτες, καθώς το υπουργείο Οικονομικών δεν κατάφερε να πείσει την τρόικα να μειώσει το βάρος του νέου Ενιαίου Φόρου Ακινήτων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η ρύθμιση για 150.000 στεγαστικά δάνεια του ΟΕΚ»

Η εφημερίδα γράφει ότι "παράταση της επιδότησης επιτοκίου και των δόσεων για 65.000 δικαιούχους, χωρίς αλλαγή σύμβασης. Ευνοϊκή ρύθμιση με επιμήκυνση δόσεων έως και 15 έτη για 85.000 που πήραν άτοκο δάνειο».

ΕΣΤΙΑ: "Δημεύεται το Παλαιό Ψυχικό»

Η εφημερίδα τονίζει ότι " εμβρόντητοι πληροφορούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Παλαιού Ψυχικού ότι στον Φόρο Ακινήτου Περιουσίας (ΦΑΠ) του 2013, τα ακίνητά τους εκτιμώνται από την Εφορία σε αξίες αυξημένες κατά 55% έναντι των προηγουμένων ετών!».

Η ΑΥΓΗ: "Καθαρές εξηγήσεις για τους γκρίζους μηχανισμούς»

Σύμφωνα με την εφημερίδα " σύρονται στη Βουλή ο διοικητής της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ, έμπιστοι και οι δύο του Αντ. Σαμαρά. Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό στη Βουλή ζητάει ο Αλ. Τσίπρας. Απομονωμένοι οι ακροδεξιοί του Μαξίμου. Αστεία η θεωρία των δύο άκρων, επισημαίνει ο Πρ. Παυλόπουλος».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Δώσ’ μου και μένα μπάρμπα»

Η εφημερίδα γράφει ότι " το μακρύ χέρι της διαπλοκής απλώνουν ο ένας μετά τον άλλο οι μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας σε κυβέρνηση και κόμματα διεκδικώντας «δώρα» και χαριστικές ρυθμίσεις. Μετά τα ρουσφέτια στους καναλάρχες και τις συμφωνίες με τους εργολάβους, ακολουθούν τώρα με fast track οι μεγαλοεπενδυτές των φωτοβολταϊκών».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: " «Όχι» από ΔΝΤ σε οριζόντια μέτρα»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι " το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Κομισιόν επιχείρησαν χθες να βάλουν φρένο στις συζητήσεις για πρόσθετα μέτρα. Την ίδια ώρα, οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος εμφανίζονται αποφασισμένοι να μη δεχθούν κανένα μέτρο, προκρίνοντας πολιτική διαπραγμάτευση με τους εταίρους, εάν δεν πεισθεί η τρόικα».

Ο ΛΟΓΟΣ: "Εφησυχασμός μετά τον πανικό»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους φόρους αλλά πρέπει να τους εισπράττει. Αυτό δήλωσε ο Χορτστ Ράχενμπαχ μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Εργαλείο αντιλαϊκής επίθεσης»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "Προσχέδιο κρατικού προϋπολογισμού 2014- περικοπές δαπανών, επιτάχυνση αναδιαρθρώσεων, φοροληστεία, με στόχο την αναδιανομή τμήματος του παραγόμενου κοινωνικού πλούτου σ βάρος των λαϊκών στρωμάτων και υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων»

ΤΑ ΝΕΑ: "Λίφτινγκ στον φόρο ακινήτων»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " να «γλυκάνει» τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων για οικόπεδα εντός σχεδίου και εντός οικισμών και γεωργικά κτίσματα αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τη μείωση του Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Τρεις δήμαρχοι μαζί σε μία δίκη»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Χαμηλώνει ο πήχυς στον φόρο ακινήτων»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " στόχος η βεβαίωση εσόδων 5,5 δις. από 3,8 δις. αρχικά. Μειωμένοι συντελεστές για τα αγροτεμάχια που βρίσκονται εκτός σχεδίου. Οι αλλαγές στον ενιαίο φόρο «κλείδωσαν» σε ευρεία σύσκεψη χθες, στο Μαξίμου»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Με ρήτρα συμμόρφωσης ο νέος φόρος στα ακίνητα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι " με «ρήτρα» ΦΑΠ, αλλά και ευνοϊκότερη μεταχείριση αγροτεμαχίων και οικοπέδων σε αγροτικές, κυρίως περιοχές, η κυβέρνηση επιχειρεί να «κλείσει» τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που αναμένει το «πράσινο φως» της τρόικας για να κατατεθεί στη Βουλή»

Keywords
ελλαδα, γυναικα, πρωτοσελιδα, διεθνές νομισματικό ταμείο, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, δημοκρατια, τροικα, βουλη, αντ, σαμαρας, βενιζελος, στουρναρας, ωρα, ερχεται, συντομα, ελευθεροτυπια, επιμηκυνση, εστια, φαπ, αυγη, ευπ, σδοε, τσιπρας, εφημεριδα, track, καθημερινη, ΔΝΤ, χατζηδακης, ριζοσπαστησ, μακεδονια, βεβαίωση, δις, ναυτεμπορικη, φως, Αντωνης Σαμαρας, εφημεριδα δημοκρατια, μετρο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, θεματα πανελληνιων, τελος ακινητης περιουσιας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, λιστα λαγκαρντ, αλλαγη ωρας 2012, κομματα, φορος ακινητων, αντ, ακινητα, αυγη, βημα, δανεια, ευπ, εφορια, καθημερινη, κυθηρα, μηλος, ναυτεμπορικη, ναξος, σδοε, συρος, υπουργειο οικονομικων, ωρα, αστεια, βεβαίωση, βρισκεται, διεθνές νομισματικό ταμείο, δις, διοικητης, ερχεται, ετη, εφημεριδα, ιδια, ιδιο, θεωρια, κυβερνηση, μαξιμου, μειωση, οικοπεδα, πηχυς, ρυθμισεις, ρητρα, ρυθμιση, συντομα, σπιτι, στεγαστικα δανεια, σχεδιο, φαπ, χερι, χωρα, υπουργειο, track, θεματα
Τυχαία Θέματα