Με το koolnews.gr βδομάδες μπροστά στην πολιτική ενημέρωση – Προαναγγέλλει όλα τα γεγονότα

Ρεπορτάζ χωρίς κομματικές παρωπίδες και εμπάθεια, εμπιστοσύνη στις πηγές, ανάλυση δεδομένων, δημοσιογραφικό ρίσκο. Τέσσερα συστατικά στοιχεία που στην περίπτωση του koolnews.gr λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το φέρνουν στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ενημέρωσης.

Προαναγγέλλοντας, μερικές φορές και εβδομάδες πριν, μείζονα πολιτικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, η υπόδειξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ, η ίδρυση

νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου και πολλά ακόμη.

Παράδειγμα συνδυασμού πληροφορίας και εκτίμησης ήταν η αποκάλυψη της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη ως υποψήφιου δημάρχου Πειραιά που ήταν επτασφράγιστο μυστικό, όταν όλοι έβλεπαν ως υποψήφιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] έστω και αν αυτό έγινε μόλις λίγες ώρες πριν από την τελική ανακοίνωση.

Την Δευτέρα 21η Ιουλίου το koolnews.gr αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα ήταν ο επόμενος επίτροπος της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή επιτροπή [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Πολλοί έσπευσαν να διαψεύσουν ή και να αποδομήσουν την πληροφορία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Από τις 31 Αυγούστου το koolnews.gr είχε αναγγείλει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς τον φαβορί, όταν όλοι οι άλλοι μιλούσαν για τον Φώτη Κουβέλη ή άλλους υποψήφιους [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

Στις 9 Οκτωβρίου του 2014, το koolnews.gr ουσιαστικά εξέφραζε τη δημοσιογραφική βεβαιότητα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ιδρύσει νέο κόμμα [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] κάτι το οποίο επανέλαβε πολλές φορές στη συνέχεια [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] ενώ πολλοί το αμφισβητούσαν.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...

The post Με το koolnews.gr βδομάδες μπροστά στην πολιτική ενημέρωση – Προαναγγέλλει όλα τα γεγονότα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα