Με το… αριστερό η Εθνική, Ελλάδα- Ρουμανία 0-1

06:31 8/9/2014 - Πηγή: KoolNews

H Ρουμανία παίρνει την εκδίκησή της από τα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς νίκησε την Ελλάδα με 1-0 με το εύστοχο πέναλτι του Μαρικά στο 10'...

Η Εθνική ομάδα είχε πάρα πολλά προβλήματα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2016 και μπήκε από την αρχή σε μπελάδες, λόγω το ότι έδωσε την ευκαιρία στη Ρουμανία να πάρει αφενός το προβάδισμα έστω και «μικρό» για την πρόκριση και αφετέρου να νικήσουν

την Ελλάδα, ύστερα από το 2008.

Οι Ρουμάνοι στο 10' μπήκαν μπροστά στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Μαρικά και από εκεί και έπειτα κλείστηκαν στην άμυνα και προσπάθησαν να απειλήσουν με τις αντεπιθέσεις. Στο δευτερο μέρος η Εθνική έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα, με την αποβολή του Μαρικά. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν μπόρεσαν να βρουν τον κατάλληλο διάδρομο για την ισοφάριση πέραν της κεφαλιάς του Τοροσίδη που κατέληξε στο δοκάρι.

Συνεπώς, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί από μια αποτυχία στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Εθνικής ομάδος.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης(65’ Κονέ), Ταχτσίδης, Μάνταλος (65’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (46’ Διαμαντάκος), Μήτρογλου.

Ρουμανία: Ταταρουτσάνου, Ρατ, Ταμάς, Χόμπαν, Τσιρίτσες, Τσιπτσίου, Πιντίο, Μαρτικά, Μαξίμ (67' Ενάτσε), Στάνκου, Γκριγκόρε.

The post Με το… αριστερό η Εθνική, Ελλάδα- Ρουμανία 0-1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα