Με νταλίκες από την Τουρκία φτάνουν λουλούδια στο Σκορπιό για το πάρτι της Ριμπολόβλεβα

Ούτε που ίδρωσε το αυτί του διάσημου Ρώσου μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπόλόβλεφ από τα 3,295 δισεκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσει στην σύζυγό του Έλενα Ριμπολόβλεβα μετά το διαζύγιο τους.

Στο Σκορπιό έχουν άλλες «καούρες» αυτές τις ημέρες.Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το πάρτι της χλιδής που ετοιμάζει ο Ρώσος κροίσος για χάρη της κόρης του Εκατερίνας που έχει τα γενέθλια της και γίνεται 25 χρόνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso,από την δεύτερη Κυριακή των εκλογών στο Νυδρί βρέθηκαν 14 νταλίκες από την Κωνσταντινούπολη,

φορτωμένες με λουλούδια και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που παρήγγειλε η Εκατερίνα.

Την ίδια στιγμή, στο νησί βρίσκονται και οι πρώτοι καλεσμένοι του πάρτυ και ήδη μένουν σε ξενοδοχεία που έκλεισε ο Ρώσος μεγιστάνας.

Η γιορτή, μάλιστα, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η κόρη του Ριμπολόβλεφ ζήτησε από τους φίλους που θα είναι στο πάρτυ να μην της κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμα της, τα οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικά έργα.

Τέλος, αναφορικά με την οργάνωση του πάρτυ, μάθαμε πως στο Σκορπιό έχουν στηθεί τρεις πίστες χορού, ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ, ενώ χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους. Ακόμη, θα υπάρχουν δεκάδες μπουκάλια ούζου και σαμπάνιας, ενώ και οι παραλίες έχουν καθαριστεί για αυτούς που θα θελήσουν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα