Με ενδεκάδα και μια αλλαγή ο ΟΦΗ με Πανθρακικό

Ένα βήμα πριν από τον γκρεμό είναι ο ΟΦΗ καθώς για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του μόλις 12 παίκτες...

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό στο «Γεντί Κουλέ», με τον Νίκο Αναστόπουλο να υπολογίζει σε μόλις 12 ποδοσφαιριστές, δηλαδή 11 βασικούς και μια αλλαγή. Πάντως ο ΟΦΗ, με τον Πανθρακικό

φέτος δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Συγκεκριμένα δύο φορές στο Κύπελλο (4-0 στη Κομοτηνή και 1-0 στην Κρήτη) και μία για το πρωτάθλημα, το 0-0 στην Θράκη.

Στο πρωτάθλημα οι Κρητικοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς και υπολείπεται 15 βαθμούς από τον Πανθρακικό που βρίσκεται στην 13η θέση, πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στον ΟΦΗ θέλουν να πάρουν τη νίκη για να αναπτερωθούν οι ελπίδες τους, όμως με 12 παίκτες κόντρα στον Πανθρακικό που θέλει κι εκείνος απεγνωσμένα τους βαθμούς, μόνο εύκολο δεν είναι το τρίποντο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Λόρια, Μπολάκης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Καλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Μονιάκης.

The post Με ενδεκάδα και μια αλλαγή ο ΟΦΗ με Πανθρακικό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα